Jump to content
IGNORED

rts

Gonzo

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Na mazo-dozi sam upravo. Ništa novo, ovu bimbo što se voditeljkom vika i ovo napredno govno bih i ja ovako mutav pokopao.

Posted

Ovaj gaulajter baš udarnički radi ovih dana, sve stiže, valjda iska unapređenje u kapoa

Posted

... Shiit has hit the fan...

Posted

Žena se nije čula. Kako joj Olivera postavi pitanje, tog momenta SNS majmun do nje počinje u glas da nešto priča. Nije bitno ni šta, ionako se ne čuje, jer svi pričaju u glas, Marinika, Olivera, majmun... Nijednom nije zamoljen da prekine (od strane voditeljke).

Jedino da im isključuju mikrofone dok neko drugi priča.

Jezivo je bilo za praćenje, pritisak mi se digao za 15 min gledanja.

(rts ne gledam nikada nikada, ali ostao upaljen nakon što seniori čuvali dete)

Posted

Ja onako prebacio u poluvremenu nekog random fudbala, iskreno samo bih ustao i otisao posle drugog upadanja tog idiota. Dovoljno da se vidi kakav je taj i da nema nameru da prestane, a dalje poente nema sedeti tu.

Sent from my SM-A510F using Tapatalk

Posted

Bukvalno samo treba da se smeskaju i da glume zrtve. Tj. zrtve su medijskog terora. Ne treba da glume. Bez smeskanja, arogancije... Za pocetak.

Posted (edited)

Onaj iz čuvajmo reke... je postavio reper obraćanja govnima.

Edited by zorglub
Posted
1 hour ago, zorglub said:

Onaj iz čuvajmo reke... je postavio reper obraćanja govnima.

?

Posted (edited)
8 minutes ago, 1n54jd3r said:

?

Edited by Lezilebovich
Posted

I umesto da se prica o Orlicu danas, trubi se o Trifunovicu...

Posted

Joj, što je divna novinarska solidarnost UNS/NUNS, skoro kao kad su protestovali zbog modrice Goce sa Pinka zbog koje je dve nedelje ležala u bolnici.

Posted

ova emisija je jebeno neverovatna.  da je Djokica ruckao malo manje slanine i da je dizao tegove pa da skoci i ovog lajavog krelca nokautira bilo bi bas sexy. 

Posted

Emisija "Da, možda, ne" od ove sezone neće se emitovati na Radio-televiziji Srbije, a na ponudu da bira između Informativnog ili Zabavnog programa, autorka Olivera Kovačević izabrala je Zabavni jer, kako je rekla za Danas, u Informativnom je mnogo više prepreka nego što je navikla. Kovačević je dodala da RTS uvek liči na aktuelnu vlast.

"Emisija 'Da, možda, ne' od ove sezone neće se emitovati, jer mi je ponuđeno da biram između Zabavnog programa i emisije, pa sam izabrala Zabavni, jer u Informativnom programu danas ima mnogo više prepreka od onog na šta sam navikla", rekla je urednica zabavnog programa Radio-televizije Srbije Olivera Kovačević za Danas.

Kovačević je istakla da su mediji u Srbiji u "užasno lošem položaju", da je više propagande nego izveštaja, da je "sve više laži" i da je previše uvreda nego pristojnog ophođenja.

"Naravno da su novinari velikim delom krivci, ali pre nego što to izgovorite, vi lično razmislite o vašoj odgovornosti građanina", ukazala je Kovačević.