October 1, 20177 yr S tim da je ovaj najbliži, na sve dužim bolovanjima, a ostali nikad življi... ....shit has hit the fan...
October 1, 20177 yr Nije valjda da mi je striko upao u toliko loše društvo? Ili se samo vadi bolovanjima?
October 2, 20177 yr Nije valjda da mi je striko upao u toliko loše društvo? Ili se samo vadi bolovanjima? Društvo je birao sam, a ovo drugo bojim se baš i ne...
October 2, 20177 yr šta se čudite, ljutite, negodujete. krlo je tu da kao marketinški expert poveća RTS prihode. i, možda se onda smanji pretplata.
October 4, 20177 yr gledao sinoc dokumentarac o 8 sednici. jebote draza markovic ispade najnormalniji lik
October 4, 20177 yr Sta fali Slobi? pa nista, osim sto je ubica i ludak, mira mu bila zena. ostalo je manje vise ok.
October 4, 20177 yr Evo Srbljanović u TV Oko objašnjava rukama kao propelerima kako je L'Orealova vlasnica Betankur postala bogata posle II sv. rata. A i Nada Popović Perišić neke pikantne detalje iz privatnog života madam. Što su intelektualne, pa o ovom može i Zorica Brunclik da priča.
October 4, 20177 yr Evo Srbljanović u TV Oko objašnjava rukama kao propelerima kako je L'Orealova vlasnica Betankur postala bogata posle II sv. rata. A i Nada Popović Perišić neke pikantne detalje iz privatnog života madam. Što su intelektualne, pa o ovom može i Zorica Brunclik da priča.A kojim povodom to?
October 4, 20177 yr Pretpostavljam povodom smrti Lilijan Betankur pre 15-ak dana. http://www.rts.rs/page/tv/sr/story/20/rts-1/2893224/sveta-gora-putin-kao-drzavnik-cipras-kao-turista.html 22.32 nadalje. Edited October 4, 20177 yr by halloween
October 17, 20177 yr upravo suprotno, zaslužuju i više, ko bi smeo još da napiše da je Gašić direktor koji bije, što je sigurno tačno