jorma shparga Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 ako je verovati AGB Nielsenu ( a nije - no to nije tema danasnje emisije ) N1 je izgubio na gledanosti ovim potezom tj osim same sujete RTS ekipe ovo nikave realne posledice nema.
stoka Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 (edited) Buljke se spustio najniže što je mogao, ovo je spinovanje na nivou pinka, kao i ono stalno objavljivanje rejtinga televizije. To isto svaki dan radi i pink, samo rts je valjda javni servis kome nije prioritet povlađivanje masi, već neka edukacija ... I idiotski je porediti praćenost rts-a, koji je dostupan svima, i televizije N1, koje nema čak ni u ponudi nekih kablovskih i operatera digitalne televizije ... Edited March 17, 2017 by stoka
jorma shparga Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 s obzirom na zdravstveno stanje, veoma je mala verovatnoca da se bujke bavi rejtinzima i spinovanjem... pre ce biti da se neko od mladih lavova priprema za preuzimanje kormila
Frank Pembleton Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Da budemo pošteni nije to isticanje rejtinga Bujoševićeva izmišljotina. To je radio još i Tijanić... A da , on je doveo "vedete" rejtinga i šerova sa sobom. Pa se primenjuju mehanizmi sa komercijalnih televizija... Slažem se da JS ne bi trebalo da juri rejtinge i takmiči se sa privatnim komercijalnim emiterima... ....shit has hit the fan...
hefaca Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Takoe. Da se RTS1 spusti na RTS2, a RTS2 da se ukine. Sad ga iza granda nece niko ni gledati. Vrtis do granda i sve ti ravno do kosova i evrope.
renne Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Ko hoće da gleda RS gledaće ga, bez obzira na kom je broju, kao i bilo koji drugi kanal. to su velike gluposti
Frank Pembleton Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Da da ljudi koji koriste D3 ne znaju da postoje liste... I sad je drama da se nađe PTC... ....shit has hit the fan...
hefaca Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Meni RTS na prvih 10 mesta. Nece amer uredjivati programsku konfiguraciju, ko da mi otme iz top10 kosovo
Frank Pembleton Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Meni RTS na prvih 10 mesta. Nece amer uredjivati programsku konfiguraciju, ko da mi otme iz top10 kosovo To znamo, nego na kojim mestima ti je rts-trezor i taj paket?
hefaca Posted March 17, 2017 Posted March 17, 2017 Na prvom rtsrecni ljudi, na drugom rtstizu dolari, na trecem spoRTSki program... Sta je to rts trezor? Nek ide na jedanes
dvb-t manijak Posted March 18, 2017 Posted March 18, 2017 Iskenjam im se ovo sobče gde su gurnuli kockalonea i ovu gologuzu podjebavačicu!
nisam ja Posted March 19, 2017 Posted March 19, 2017 Ma to ispregrađivali kartonom kjubikle i turili sve aplikante, a ona velemajstorka šuškanja igrala simultanku. Mislim da sam video i gloryhole.
ajgor Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 (edited) Sinoć totalna žurka na RTS3, prvo basket CZ-BUD, onda jedno sat vremena ide najava za finale tenisa, popunjavaju spotovina "Idola", koreografijama za gudačke kvintete, najzad odustali i kreće redovan raspored. Nemam pojma gde je na kraju išao tenis. Uzgred, otkud sad plej-of ABA na RTS, nisu ništa prenosili od ligaških? Edited March 20, 2017 by ajgor
Renegade Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 RTS umesto što kuka na nov raspored, treba da zahvali sbb-u. U prethodna 2 dana sam više pogledao RTS3 nego u prethodne 2 godine. :D
stoka Posted March 20, 2017 Posted March 20, 2017 Sinoć totalna žurka na RTS3, prvo basket CZ-BUD, onda jedno sat vremena ide najava za finale tenisa, popunjavaju spotovina "Idola", koreografijama za gudačke kvintete, najzad odustali i kreće redovan raspored. Nemam pojma gde je na kraju išao tenis. Uzgred, otkud sad plej-of ABA na RTS, nisu ništa prenosili od ligaških? Tenis je bio na RTS-u 2, nakon predstavljanja predsedničkih kandidata. Sad bi tenis najradije gurnuli van programa, bačena para i za Indijan Vels i nadolazeći Majami, zajebo ih Nole, samo zbog njega i kupuju ta prava ...
Recommended Posts