Jump to content

Featured Replies

Mora biti da je i sam Jovica proveravao na netu.

• Replies 7.3k
  • Views 848.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• slepa živana
    slepa živana

• "Užasno" važna jezička kulturo ošišanom latinicom, eve me.   Naravno da je u pitanju kompenzacija voditeljke za frustraciju koju je preživela zato što je zbog sopstvene ambicije da se udomi

• dvb-t manijak
    dvb-t manijak

Ne treba da bude vanredni program. Ima nešto na tv-u gde slova trče s desna u levo, a zove se krol. Za mnogo manje vanredne situacije su vrteli krol do besvesti. Kada je proglašen crveni meteoala

Posted Images

Ja se izblamirah rukometom medj zenama u kuci. Srecom wikipedia vraca muskost.

Mada, rukomet, odbojka, mladenovac...

On 6. 1. 2017. at 19:29, hefaca said:

Ja se izblamirah rukometom pre zenom

+1

Onda sam jedno 30 sekundi premotavao film u glavi, kakav fles jbt  :D

Sudijska greska nije uticala na rezultat. Takmicari nisu ni culi za rukomet.

A zenska pobednica je frik. Svaku recenicu pocinje sa A... Askocko AB1, AA2...

Žena mi upravo pušća neku emisiju što je išla danas popodne na rts2.

U studiju sede Crnobrnja, Cane, sestra od Bobić Mojsilovića i neki lajf-kouč (hipster koji liči na petog musketara, ali umesto sablje nosi rajf).

Ne zna se ko više kenja.

Tema je manipulacija, internet, jebemliticukerberžemajku, isti-poseban-samo svoj...

Svetski rekord Bonoa Voksoa je ozbiljno ugrožen.

Mislim da je to ovo...

On 7. 1. 2017. at 19:55, notenoughreasonsforclaire said:

Mislim da je to ovo...

. Među njima će biti i jedna poznata dama iz sveta košarke. Ona će u našem studiju isprobati specijalnu loptu koja radi na principu interneta stvari i otkriti da li i kako takva lopta može da olakša i unapredi treninge u budućnosti.

:wacko::cry::lolol::s_w: :0.6:

ko su ova dvojica? pevali su za ng na rts. 

TPXUcQ9.jpg

Desno je Čeda Marković, neko muzičko-uredničko ili tako nekakvo mudo na RTS, pa gura samog sebe, familiju (sina, valjda je bio u onim nekim ansamblima koji su se pojavljivali na talent šou programima, Vocal 5, Glas ne žice itd) i južnjake zemljake u sve moguće što ima neke veze s muzikom na RTS

Da mu ovaj lijevo nije taj sin? :D

Odlično poznavanje. Video sam ih još prošle godine, pa i ove. Matori mi ličio na nekog kosovara™ sa tim sitnim očima i velikim ustima.  :fantom:

Matori je Vranjanac ako se dobro sjećam. Od njega sam čuo da se pjesme iz tog kraja zovu vranjske a ne vranjanske, bar tamo odakle potiču.

Levo je Dzastin Timberlejk, to je bar lako.

Mislim da je levo pevač nekog od onih splavarskih bendova što su poželeli da snime kompakt cede...

....shit has hit the fan...

Čeda je moj komša, dobar čovek, skromno nosi svoj talenat i teret slave ...

koji je cedin najveci hit?