svashtabezneshto Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Прошло је тачно 25 година од убиства српске породице Зец у Загребу. У ноћи измедју 7. и 8. децембра припадници хрватске полиције, такозвани мерчеповци, пре кућом у Загребу убили су Михајла Зеца. Његову супругу Марију и 12-годишњу ћерку Александру одвезли су до насеља Сљеме на периферији Загреба, где су их такође брутално убили. До данас за то убиство нико није осуђен. У емисији говоримо о томе како је изгледао живот Срба у Загребу тих година, како у другим градовима који нису били део Републике Српске Крајине, да ли је то била „Олуја пре олује", и да ли су њихове приче данас заборављене. О свему томе у емисији Око говоре историчар Миле Бјелајац, затим аналитичар Александар Радић, који је све до 91. године живео у Задру, као и председник Хрватског хелсиншког одбора Иван Звонимир Чичак. Po ovome se da naslutiti tok emisije, i nije dobar.
Frank Pembleton Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Videh koja je tema nego nemam živaca da gledam... ....shit has hit the fan...
James Marshall Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Ma najaviše Čička i uključenje iz Zg, prvo mu voditelj zalijepi etiketu Maspokovca, pa ga pustiše da priča i bukvalno nakon 15 sekundi i jedne rečenice voditelj će: "Moramo da vas prekinemo, nemamo više vremena, možda neki drugi put". Čičak u WTF fazonu
3opge Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Cicak je lepo rekao da on nije "bio percipiran kao" nego da on jeste bio Maspokovac. mesto da mu voditelj dozvoli da govori o tome (to je mogao da bude sam vrh emisije) on ga prekide i iskljuci (isteklo vreme!?). ova dvojica kojima je dao mnogo vise vremena su tu bila potpuno suvisna i nezanimljiva. tragicno lose organizovan i jos gore vodjen show.
pacey defender Posted December 7, 2016 Posted December 7, 2016 Delovalo je kao da su zakupili minute ili kilobajte u internet centru na vrhu Beograđanke, pa su ekspresno isekli Čička.
Frank Pembleton Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 Ma klasična nesposobnost novinarska, to je kad te uči Z.Stanojević. Mog poznanika je Z.S. dok je vodio OKO, tako na nekom uključenju isekao, posle kad su se čuli bilo: Ma nisam ja nego ovi iz režije vrište... Ovaj mu odgovorio: E super znam realizatorku, baš ću da je zajebavam što me iseče... -Neee nemoj ovaaaaj nije baš taaakooo Na žalost, to je amaterizam, što kažete. Samo što to izgleda kao namera da omalovažava... A ovaj Radić je dečko logoreičan i on će pojesti svo vreme koje postoji, i onda ga ne zoveš u emisije sa mnogo gostiju... ....shit has hit the fan...
pacey defender Posted December 8, 2016 Posted December 8, 2016 NIsam znao da je iz Zadra. Takođe mislim da ranije nije u javnim nastupima koristio ijekavicu. Inače je emisija bila dosta korisna.
Tinman Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 RTS pokrenuo još nekoliko kanala. RTS život, drama, kolo, trezor i muzika na IPTV-u.
James Marshall Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Danas dobra emisija o Dragiši Nedoviću, neki Oko specijal ili šta već.
stoka Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Topla preporuka za novi kanal - RTS Trezor, za sve oni kojima je dosadašnjih sat vremena tv-arheologije dnevno bilo malo ...
Frank Pembleton Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 A to samo na IPTV? ....shit has hit the fan...
Tinman Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Koliko sam video za sad samo na IPTV-u, inace na samom rts.rs sajtu se ti novi programi uopste ne pominju.
Frank Pembleton Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Ok onda ništa... ....shit has hit the fan...
nisam ja Posted December 29, 2016 Posted December 29, 2016 Ne razumem zašto u ovom terminu emituju dečiji film.
Recommended Posts