July 28, 20195 yr ipak sam uspela da se dokopam sira iz mjeha u Trebinju i jeli smo ga 4 dana bez frizidera,nista mu nije falilo..naprotiv
July 28, 20195 yr 14 hours ago, Skyhighatrist said: Paški Žigljen na akciji u Gligori 109 kn (1700 din) za kg. Na nos će nam izaći
July 29, 20195 yr On 28.7.2019. at 0:33, Skyhighatrist said: Paški Žigljen na akciji u Gligori 109 kn (1700 din) za kg. Na nos će nam izaći koliko mi se svidja gligorina skuta, al samo jednom sam nabasala na nju. i to je bila kravlja, ovciju kapiram da necu nabosti nikad. sve u svemu, paska skuta, cak i ova je divna. ako si u prilici, kupi, steta da se propusti kad je covek u mogucnosti.
July 29, 20195 yr Pored sireva, drogiramo se i slatko-ljutim papričicama punjenim skutom Zlo koliko je dobro...
September 6, 20195 yr Nikada bez kante Dodonija u steku! Edit: zajebano je samo kada ti se u transportu prevrne, otvori i prospe u gepeku... Edited September 6, 20195 yr by namenski
September 6, 20195 yr 1 hour ago, namenski said: Nikada bez kante Dodonija u steku! Edit: zajebano je samo kada ti se u transportu prevrne, otvori i prospe u gepeku... a jbg isli smo avionom, nije bas bilo zgodno za pravljenje steka u kantama
September 6, 20195 yr @decak Kejt ima dodoni fete u veru, a da li je i kad "na akciji" (ako na te akcije misliš), pojma nemam Edited September 6, 20195 yr by beyoncé
September 6, 20195 yr Off: ja ako ne godinama, ali ono uvek kada sam u mogucnosti, a jesam i bio sam, leti narocito, zivim na siru - prefeeiram bele, salamurene, 'balkanske', grcke narocito medju kjoima je Dodoni niza klasa - paradajzu, mulju, maslinama i smokvama. Nisam, daleko bilo, vegetarijanac, a da sam alkos to je dijagnostikovano, doduse ne jedini. Ali iz duge prakse, a i razmene iskustava , ostalo je nereseno jedno pitanje: zasto, recimo 2 jeshna lika mogu ocas posla da pojedu kilo mesa, ali kilo sira - jok.