Jump to content
IGNORED

gps navigacija

Al-Khwarizmi

Recommended Posts

• Replies 419
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• copkillah

25

• Yoyogi

24

• renne

24

• katamaran

21

Posted (edited)

WP? Kad odem na update mapa pokaze mi da je Srbija downloaded i da je teska 190.1

domqR2a.png

Edited by katamaran
Posted (edited)

Mislim da su iste mape. Tako je nesto i na staroj Nokiji bilo da prijavi mnogo manju cifru kad instaliras od one kad searchujes. Ovaj poslednji update je Mondo najavio kao update za android a istog dana je bio i za wp. Uvek bude. Obicno posle njihove najave uradim update.

Mozda je fazon sto je na wp (bar na 8.1) Here integrisan u OS (valjda) a za android skidas app.

Edited by katamaran
Posted

Ma jok, sama mapa je tolika. App je oko 20. A već smo o tome raspravljali pre nekoliko godina, baš o veličini mapa, i mislim da si baš ti učestvovao

Posted (edited)

fala svima al ovaj moj preglupi android lollipop ne dozvoljava da skidam direkt na sd card. a i krajnje je vreme da ga bačim u smeće

Edited by maheem
Posted

Moguce. Al i dalje ne verujem da je detaljnija nego za WP. Ne vidim zasto bi bilo razlike ako se apdejt pojavljuje istog dana.

Posted

Nem' pojma o čemu pričaš. App se poslednji put apdejtovao pre jedno sedam dana, a mape pre mesec dana

Posted (edited)

23 dana tacnije

http://mondo.rs/a1079127/Mob-IT/Aplikacije/GPS-mapa-Srbije-update-Here-WeGo-besplatna-navigacija-najbolja-navigacija.html

Kazem da ne verujem da postoji razlika kad se apdejtuju u isto vreme. Najnovija teorija mi je da na androidu tu uracuna i glasovnu podrsku.

edit: izgledada na wp ni nema glasovna podrska na Here maps nego tek na Here drive. Koliko mi se cini na Nokiji bese na obe varijante...

il bese ima i na maps al samo eng i ne mozes da downloadujes dodatne. Nisam koristio neko vreme pa se ne secam.

Edited by katamaran
Posted
23 minutes ago, maheem said:

fala svima al ovaj moj preglupi android lollipop ne dozvoljava da skidam direkt na sd card. a i krajnje je vreme da ga bačim u smeće

Zašto... meni čak i na jednom KK 4.4 radi perfektno.

Prosto istanliraj iGo iz najbliže radnje dodajuċi povremeno mape po želji i neċe te boli glava ič.

Posted (edited)
2 hours ago, Barti66 said:

Zašto... meni čak i na jednom KK 4.4 radi perfektno.

Prosto istanliraj iGo iz najbliže radnje dodajuċi povremeno mape po želji i neċe te boli glava ič.

ma nula memorije sam imao. rutovao sam ga večeras. sutra ću da izguglam šta da podesim da bi mi čuvao aplikacije i ostalu datu na sd card

Edited by maheem
Posted

Imaš alatke na GP kojima biraš gde ćeš  da baciš bilo koju app kao i da li ti "sistemska" uopšte treba.

Idi na "XDA-Developers" forum i tamo ćeš naći sve što ti treba. 

• 6 months later...
Posted

Postoji mogucnost da odem u Njemacku i Svicarsku sredinom oktobra, prvo kod jednog ujaka koji sljaka u okolini Minhena a posle kod drugog koji zivi u Vinterturu. Posto bih isao svojim kolima a frka mi je da se ne izgubim, sta mi je najbolje ciniti a da me ne zakolje mobilni internet? Neke oflajn mape, koji je najpouzdaniji program?

Posted

igo je po meni odlican. do sada me nije nigde izdao. moja preporuka.

mozes i here.

google maps isto ima offline opciju, samo downloadujes rutu i ne treba ti mobilni internet.