djeneralche Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Mene je google maps vrteo po nekom raspalom putu u Grckoj gde isto idu samo traktori, doduse bilo je leto i bez blata, samo gomila prasine.
askeladden Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Koristim Tomtom i jeste me par puta zeznuo . Izracunao da je manje kilometara preko planinskog prevoja nego li autoputem.Mesto dogadjaja Svedska u sred Januara. Dovoljno je pre putovanja proveriti krizne tacke i ne verovati masini 100%. Google maps mi je precizniji ali ume da bude nejasan u naredbama sto je zeznuto u situacijama obilaznice oko velikih gradova.
Zeleni sto Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 U svakom slučaju treba isključiti neasfaltirane puteve i uglavnom tražiti najbržu putanje, a ne najkraću. Pod tim uslovima ne bi trebalo nijedan gps da te odvede na takav put. Google maps je sjajan u velikim gradovima, lagano te provuče kad su velike gužve.
maheem Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo
ToniAdams Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 ja se potpuno odreko i iga i here-a, zavrsavaju mi poso gugle mape ko car
renne Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 2 hours ago, maheem said: koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo google
copkillah Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 2 hours ago, maheem said: koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo Već godinama nisam čuo da bilo ko koristi iGo Waze (kada imaš net), Here (offline) i Gugl (online-offline)
maheem Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 thanx, malo cu da uporedim Here i iGo, gugl maps mi ne radi u offline režimu, kuckao sam se sa Tonijem u vezi njih, mnogo zauzimaju memorije kad se skidaju mape regija. mada, probaću i to jer sam gugl mapsom izuzetno zadovoljan u online modu.
ToniAdams Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 Jbt meni potez od dortmunda do stutgarta nesto jace od 2 giga.
teacher Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 13 minutes ago, ToniAdams said: Jbt meni potez od dortmunda do stutgarta nesto jace od 2 giga. ako imaš D1 telefon, treba ti samo google
teacher Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 9 minutes ago, ToniAdams said: Neam jbg. šta si se stiso
Barti66 Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) iGO koristi Here mape od pre izvesnog vremena a karte se obnavljaju kvartalno. Pitaj bilo kog ozbiljnijeg korisnika i svi ċe ti preporučiti iGo, nema dileme. Nepreciznosti ima tu i tamo ali bolju nav i preciznije mape do nivoa kuċnog broja nećeš naći. Za Srbiju otprilike ovako izgledaju fajlovi i teški su oko 46mb. Edit: Sam iGo za Android ~400mb Edited February 28, 2018 by Barti66
katamaran Posted February 28, 2018 Posted February 28, 2018 (edited) 2 hours ago, renne said: Here mape su veće od Googlovih Skoro bio neki veci update. edit: http://mondo.rs/a1079127/Mob-IT/Aplikacije/GPS-mapa-Srbije-update-Here-WeGo-besplatna-navigacija-najbolja-navigacija.html Stiglo i za nas dinosauruse sa windows telefonima. edit: izgleda da je Srbija sada 190.1 Edited February 28, 2018 by katamaran
Recommended Posts