December 20, 20177 yr Mene je google maps vrteo po nekom raspalom putu u Grckoj gde isto idu samo traktori, doduse bilo je leto i bez blata, samo gomila prasine.
December 20, 20177 yr Koristim Tomtom i jeste me par puta zeznuo . Izracunao da je manje kilometara preko planinskog prevoja nego li autoputem.Mesto dogadjaja Svedska u sred Januara. Dovoljno je pre putovanja proveriti krizne tacke i ne verovati masini 100%. Google maps mi je precizniji ali ume da bude nejasan u naredbama sto je zeznuto u situacijama obilaznice oko velikih gradova.
December 20, 20177 yr U svakom slučaju treba isključiti neasfaltirane puteve i uglavnom tražiti najbržu putanje, a ne najkraću. Pod tim uslovima ne bi trebalo nijedan gps da te odvede na takav put. Google maps je sjajan u velikim gradovima, lagano te provuče kad su velike gužve.
February 28, 20187 yr koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo
February 28, 20187 yr On 28. 2. 2018. at 12:43, maheem said: koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo google
February 28, 20187 yr On 28. 2. 2018. at 12:43, maheem said: koristi neko Garmin standalone navigaciju? kako da importujem mape što sam skinuo sa piratebaya? nemam mađarsku i srbiju u sadašnjim koje sam sinoć updejtovao... šta predlažete za Android? svi mi samo spominju iGo, kao "dobro" radi sa androidom?! šta god to značilo Već godinama nisam čuo da bilo ko koristi iGo Waze (kada imaš net), Here (offline) i Gugl (online-offline)
February 28, 20187 yr thanx, malo cu da uporedim Here i iGo, gugl maps mi ne radi u offline režimu, kuckao sam se sa Tonijem u vezi njih, mnogo zauzimaju memorije kad se skidaju mape regija. mada, probaću i to jer sam gugl mapsom izuzetno zadovoljan u online modu.
February 28, 20187 yr On 28. 2. 2018. at 17:52, ToniAdams said: Jbt meni potez od dortmunda do stutgarta nesto jace od 2 giga. ako imaš D1 telefon, treba ti samo google
February 28, 20187 yr iGO koristi Here mape od pre izvesnog vremena a karte se obnavljaju kvartalno. Pitaj bilo kog ozbiljnijeg korisnika i svi ċe ti preporučiti iGo, nema dileme. Nepreciznosti ima tu i tamo ali bolju nav i preciznije mape do nivoa kuċnog broja nećeš naći. Za Srbiju otprilike ovako izgledaju fajlovi i teški su oko 46mb. Edit: Sam iGo za Android ~400mb Edited February 28, 20187 yr by Barti66
February 28, 20187 yr On 28. 2. 2018. at 16:36, renne said: Here mape su veće od Googlovih Skoro bio neki veci update. edit: http://mondo.rs/a1079127/Mob-IT/Aplikacije/GPS-mapa-Srbije-update-Here-WeGo-besplatna-navigacija-najbolja-navigacija.html Stiglo i za nas dinosauruse sa windows telefonima. edit: izgleda da je Srbija sada 190.1 Edited February 28, 20187 yr by katamaran