October 20, 200717 yr Author Sećam se kad su u reklamnom spotu za ovaj auto prikazivali ženske pozadine. Behu to lepe guze, ali njegova je definitivno katastrofa.
October 21, 200717 yr nakon malo duzeg suvozackog iskustva u prijusu...automobil je krs. na papiru i na slikama i kao koncept - wowza. kada sednes, tragedija. prednja konzola ogromna, kabasta, jede prostor za noge, materijali sugavi, sve tvrda plastika ko kod mene u astri, al za mnoooogo vise para.benzinski motor skici ko sasav, bucniji je od mog 1.4.covek koji vozi priusa se zali da je nevidjeno tvrd.sve u svemu, morace da se jos malo potvrde. kola prvo treba da budu kola, a tek onda stav.
October 21, 200717 yr Author Da, ali tu je pre svega naglasak na manjem zagađenju vazduha i zato je sve prilagođeno tome, pošto je hibrid. Znaju oni zašto ga ne prave u ''običnoj'' varijanti.
October 21, 200717 yr nemam nikakav problem da kola budu hibrid, cak stavise. imam problem da su kola unutra ruzna, tvrda i da izgledaju jeftino za 20 i kusur hiljada evra (kod nas cak 25 ili 27, cini mi se).
October 21, 200717 yr Author Ne znam, verujem tvojim utiscima, a lično se nisam vozio u tome. Na svim forumima na kojima sam bio dizajn je dobio loše ocene, zato sam i postavio slike baš na ovaj topic.Verovali ili ne, ovo se još uvek i pravi:Hindustan Ambassador je u osnovi Moris iz 1948. Proizvodi se u Indiji.
October 26, 200717 yr Author Neka rula nekom drugom, i meni je ružan, bar taj model.Ameri su baš bili u formi...1951 Buick Le Sabre.
October 26, 200717 yr nakon malo duzeg suvozackog iskustva u prijusu...automobil je krs. na papiru i na slikama i kao koncept - wowza. kada sednes, tragedija. prednja konzola ogromna, kabasta, jede prostor za noge, materijali sugavi, sve tvrda plastika ko kod mene u astri, al za mnoooogo vise para.benzinski motor skici ko sasav, bucniji je od mog 1.4.covek koji vozi priusa se zali da je nevidjeno tvrd.sve u svemu, morace da se jos malo potvrde. kola prvo treba da budu kola, a tek onda stav.haha, kiselo grozdje. taj sto se zali verovatno kao i 99% crnogoraca nikada nece prezaliti golf II. to sto motor (citat:) skici ko sasav, takav je svaki japanski benzinac - prosto se vrti visoko, takva kola ljudi prave, take it or leave it. i moj nisan micra od 1000 ccm se imao rad motora kao roj komaraca u frontalnom naletu, jugo 45 je za njega maca koja prede. to sto ta toyota pravi na 5000rpm, TDI radi na 2000rpm - tako da sto se mene tice nema dileme.back to topic - ne znam sta je sa vama ljudi, 90% stvari koje ste postovali su klasici - u pozitivnom smislu - sa izuzetkom lade i azteca koji je slazem se najruznije vozilo na planeti, uz jos jedan kineski SUV slicne fizionomije a meni nepoznatog imena. Edited October 26, 200717 yr by gazza
October 26, 200717 yr Verovali ili ne, ovo se još uvek i pravi:Hindustan Ambassador je u osnovi Moris iz 1948. Proizvodi se u Indiji.vozio se. ako je put ravan i prav, iskustvo je prijatno. vozilo ide na naftu i ima oko 35 KS. dovoljno za samoubilackih 100km/h u indiji. yeah, rock'n'rolll! Edited October 26, 200717 yr by gazza
October 26, 200717 yr haha, kiselo grozdje. taj sto se zali verovatno kao i 99% crnogoraca nikada nece prezaliti golf II. to sto motor (citat:) skici ko sasav, takav je svaki japanski benzinac - prosto se vrti visoko, takva kola ljudi prave, take it or leave it. i moj nisan micra od 1000 ccm se imao rad motora kao roj komaraca u frontalnom naletu, jugo 45 je za njega maca koja prede. to sto ta toyota pravi na 5000rpm, TDI radi na 2000rpm - tako da sto se mene tice nema dileme.posto vozim astru od 1.4 l ciji kilavi obrtni momenat od 125nm stize tek na 4000 obrtaja, vec se navikoh na visoke turaze. prius je nesto drugo, zvuk je dosta neprijatan i mozda - subjektivno- neocekivan. kola izgledaju ruzno, al svemirski, a onda pocne skicanje.skici i alfa, al lepo :)