Jump to content
IGNORED

Najruzniji automobili

nesha taxista

Recommended Posts

Posted

Neki proizvođači su imali teških promašaja, dok su drugi baš namerno pravili rugobe. Evo jednog od tih:citami66.jpgami6.jpgcitr0150.jpgTreba i ovo znati. Citroen se uvek trudio da bude originalan.

Posted (edited)

Nešo, u Ami 6 nemoj da mi diraš, još ću da se naljutim. Imali smo ga u Break (karavan) verziji od cca 1968 do 1972, luksuzni porodični automobil na šasiji od Spačeka...AMB-PA69.jpg

Edited by alberto.ascari
Posted

Dobro, taj je još podnošljiv. Vidi ove talente:card-no-8.jpghypickup.jpgDa ne bude zabune, veoma cenim Citroenovu originalnost koja je u pojedinim momentima donela upravo genijalna rešenja, ali nekad baš preteraju.

Posted
Dobro, taj je još podnošljiv. Vidi ove talente:hypickup.jpg
picture061lm7.jpg:s_w: Dotični uslikan u Beogradu. Malo je buđoni slika sa telefona, ali se vidi.
Posted

Pa ne znam baš, našao sam ga na francuskom sajtu s kog sam preuzeo i one Amije i Panhard, registracija je takođe francuska. Video sam doduše jedan davno u BG s našim tablama, možda misliš na taj.

Posted

Vrlo je moguće da postoji samo jedan. Umro sam od smeha kad sam ga video (posle toga sam ga video i na forumu) i nisam mogao da odolim da ga ne uslikam. Inače, uživo liči na one sladoledžijske aute.

Posted

1948 Davisdavis01.jpgHteli su da naprave aerodinamičan auto. Mislim, uspeli su i to i još ponešto ...

Posted
2110.jpglada_111_v1.jpgZastava dobija ljutu konkurenciju.
Posted (edited)

Ami je ispao toliko grdoban zato sto je vozilo koje je stvoreno kao nesto sto treba da se ponudi sirokim narodnim masama na trzistu sa niskom cenom, a da bi se smanjili troskovi konstruisanja i pravljenja alata, ovaj "frankenstajn" od auta nastao je sintezom delova sasije, skoljke i agregata sa vec postojecih modela, npr, sasija i motor od Spaceka, a preveliki krov koji mu i daje tako odvratan izgled je, za ne verovati, od legendarne Ajkule.Biohemija @ Ovaj kriminalni Reno kombi si ako se ne varam uslikao u ulici Franca Rozmana(Milosa Bandica) u Zemunu. Kako vec duze vreme stoji, mislim da je njegov vlasnik ponosan sto poseduje nekretninuu centru Zemuna na atraktivnoj lokaciji.rotfl.gif

Edited by nesha taxista
Posted

Moji puleni :6amc_gremlin.jpgAMC Gremlin 1970.1pacer.jpgAMC Pacer i moj favorit :lol::lol:aurora.jpgLegendarna Aurora safety car iz 1957.

Posted (edited)

Nastavak liste :999Rightside3.jpgPlymouth Superbird 1970 :lol:113697.1-lg.jpgHonda Insight CVT Hybrid - 200501aztek_awd1.jpgPoniac Aztec AWD - 2001Pontiac nestao u akciji, pa sam stavio drugi isti takav. Taj kanadski sajt briše linkove, već sam i ja imao s njima problem.

Edited by nesha taxista
Posted
1936_StoutCarab.jpg1936_Stout ScarabBio je nekakva preteča minivanova, mada meni više liči na šinobus