Jump to content

Nemacka

Featured Replies

• Replies 949
  • Views 98.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Evo ovako, medju stanicama na kojima sam presedao bio je Bremen. Imao sam nesto vise od sat vremena dok mi ne dodje voz za dalje. To sam iskoristio da posetim Altstadt ovoga grada Hanze. Znam da je jm

• Rajna kod Kelna i Bona    

• I*m with the pilots
    I*m with the pilots

Pored starog muzeja Brace Grim imaš i novi Grimmwelt, koji je više sa naglaskom na njihov rad na jeziku, a i super je sa arhitektonske strane. U svakom slučaju možeš da ga posetiš i samo da bi se pope

Posted Images

Što severnije, to tužnije™. :fantom:

Sto severnije to cemernije

Zar nije sto istocnije, to tuznije?

definisi okolinu. npr. diseldorf je na sat vremena od dortmunda, keln sat ipo, bon manje od dva sata...
pod okolinom sam mislio nesto sto iz dortmunda kao centrale moze da se kao dnevni izleti poseti. mada bi to mogla biti opcija, biti recimo u kelnu pa samo na utakmicu otici do dortmunda.
Zar nije sto istocnije, to tuznije?
nis ti bio u rurskoj oblasti, ocigledno...
pod okolinom sam mislio nesto sto iz dortmunda kao centrale moze da se kao dnevni izleti poseti. mada bi to mogla biti opcija, biti recimo u kelnu pa samo na utakmicu otici do dortmunda.
pa opet ne kapiram, jel ti mnogo za jednodnevni izlet da putujes sat-sat ipo u jednom pravcu ili nije?

nije.

pa onda ti je, po meni, idealno da se smestis u düsseldorf, odatle ti je blizu i köln i bonn i dortmund.

i Aachen :D

One night with banged cock and world's your oyster.

hvala ljudi, tenk ju pipl :thumbsup:oedipus: areme, ae ako te ne zimr, zakači linak za taj bus, gracias

Edited by boshoku

Munster, kao najlepši NRW grad. (što i nije neki uspeh)

Edited by barrcode