Sandradjer Posted July 6 Posted July 6 56 minutes ago, Shan Jan said: Sta je ovo? Fine breakfasting? Gde je ostatak? Pita sa zeljem. Gotove kore, to nisam razvlacila. Ostatak sam poravnala i ostavila u plehu. Ovo je prezentacija za temu 1 1
askeladden Posted July 7 Posted July 7 Slanina i jaja.Kupio pola kile slanine u snitama,bilo na popustu a snite debele lepe,ne one za hrskavo przenje.12 dorucaka mislim. 5
x500 Posted July 20 Posted July 20 Moj paradajz (sa ukusom i mirisom), rovito jaje, sir, cvarci i obareno suvo curece meso 5 1
beyoncé Posted August 14 Posted August 14 (edited) živka, ima na bulevaru kod đerma jedna fensi pekara gde ima đozleme. nije ovako hrskavo, al nije loše, kolko da te mine želja. Edited August 14 by beyoncé 1
beyoncé Posted August 15 Posted August 15 podsetio me neko da treba da kažem koja pekara L’artisan Pastry (@lartisan.pastry) • Instagram photos and videos 1 1
Yoyogi Posted September 11 Posted September 11 Ima nas ovde koji smo odrasli na hlebu, masti i alevoj paprici, za dorucak. Thai, provincija, granica sa Kambodzom. Brda posle jezera su Kambodza. Ove devojcice po prvi put u zivotu vide hleb (tost) i dzem (auto u pozadini je rentacar). Godina 2004. Ne znaju ni kako se jede ni kako se prinosi ustima. Gledaju u svoju "pametnicu", devojcicu levo, danas doktorku u lokalnoj bolnici. Ova do nje mi je familija, medicinska sestra u Seoul, Juzna Koreja. Sve 4 su majke sa po dvoje dece. 2 3
Yoyogi Posted September 11 Posted September 11 Turski omlet, maneman. To svako i bilo gde moze da napravi. Cerka ga ovde pravi. Prvo se luk proprzi Onda povrce, do pola przenosti Dodaju se viljuskom umucena jaja Iskljuci se vatra i ostavi 3 minuta Pufnast i 2 cm debeo ispadne 5
3opge Posted September 11 Posted September 11 ima neko dobar i jednostavan recept za shashuku? da nieteshko
Boksi Posted September 11 Posted September 11 Prodinstaš luk, može + i bluk, papriku isečenu na komadiće, pržiš kratko, dodaš konzervu paradajza i začine (so, biber, čili (ako već nisi svež), suv peršun sad, ako je svež na kraju, ide i kumin, ali ja ne volim i harisa ili paradajz pasta, ma može šta voliš). Pustiš lagano da se krčka i zgusne. Kad ti je konzistencija odgovarajuća napraviš udubljenja onoliko koliko je jaja, tresneš po jaje u udubljenje, skloniš sa vatre i poklopiš. Poklopljeno dok se jaja ne skuvaju. Ja volim malo živa. 2
Boksi Posted September 12 Posted September 12 (edited) Edit: @Yoyogi A taman može ovde neki Thai recept za doručak? Ili recept za Thai doručak Edited September 12 by aram čisto da se zna kome je upućeno
Yoyogi Posted September 12 Posted September 12 Moze, bas cu da kazem zeni da je to ovde trazeno. Dzungla bre, To je supa od pirinca. Kasno mi je sada, pitacu je ujutro da stavi sve sto treba. 1
Recommended Posts