Ras Posted May 30 Posted May 30 32 minutes ago, Sandradjer said: Malo. Cuvas za ikea montazere? Njima bih mogao da predajem montažerstvo U brzini, kasnije pečem celu pitu. 1
Sandradjer Posted May 30 Posted May 30 1 hour ago, Filozof manijak said: Šta su onda pečenice iz sušare? Arame, uzmi banku slobodno
Sandradjer Posted July 5 Posted July 5 Iako od malih nogu znam recept, koji se prenosi sa majcine strane, za ustipke, spremam ih jednom godisnje ako i toliko. Ispali su mi opet masni, ukusni, ali ne umem ja to sa uljem. Objasnjeno mi je 100 puta. Ne vredi 3 2
Serena Posted July 5 Posted July 5 7 hours ago, Sandradjer said: Iako od malih nogu znam recept, koji se prenosi sa majcine strane, za ustipke, spremam ih jednom godisnje ako i toliko. Ispali su mi opet masni, ukusni, ali ne umem ja to sa uljem. Objasnjeno mi je 100 puta. Ne vredi Ustipci se uvek napiju ulja kao i przenice, probaj krofne da napravis ili mekike. 1
Klara Posted July 5 Posted July 5 Ja pržim uštipke na svinjskoj masti, ukusniji su mi. I palačinke isto...živela svinjska mast! U testa koja se prže treba dodati malo rakije, tako neće upiti mnogo masti/ulja. Može i votka, hahah 6 1
Serena Posted July 5 Posted July 5 (edited) 9 minutes ago, Klara said: U testa koja se prže treba dodati malo rakije, tako neće upiti mnogo masti/ulja. E to sam cula od Italijanki ali nikad nisam probala. Oni prave za karneval slatke ustipke sa suvim grozdjem. Ja pecem jaja na masti,a moja snaja pomfrit i bude toliko lep, najlepsi koji sam u zivotu jela. Edited July 5 by Serena 3
Klara Posted July 5 Posted July 5 Istina, mast daje specifičan šmek hrani. <3 Alkohol ispari iz testa, opušteno. Napravi nešto poput barijere između ulja i testa. Mislim da čak učini da se mast bolje rasporedi po testu. Kad sam gledala baku kako pravi krofne sa rakijom, mislila sam da ćemo se ili zapaliti ili napiti, hahahah! Kad ono, u tanjiru ukusne, vazdušaste krofne, nimalo masne. 1
Serena Posted July 5 Posted July 5 Sad sam igladnela bas Odoh da zamutim palacinke dok nisu krenuli sa penalima, ja jedino taj deo utakmice mogu da gledam.
Sandradjer Posted July 5 Posted July 5 2 hours ago, Serena said: Sad sam igladnela bas Odoh da zamutim palacinke dok nisu krenuli sa penalima, ja jedino taj deo utakmice mogu da gledam. Jesi li ostavila nesto za dorucak?
Serena Posted July 5 Posted July 5 Kad imas tinejdzera, sportistu u kuci nista ne pretekne za dorucak 1
Shan Jan Posted July 6 Posted July 6 On 1. 7. 2024. at 8:33, Sandradjer said: Bice kasni rucak. Morala sam da mesim u cik zore Sta je ovo? Fine breakfasting? Gde je ostatak? 1 1
Recommended Posts