Mel Posted April 19 Posted April 19 8 hours ago, Shan Jan said: @x500 kakve su bele u odnosu na ove zelene? E moja mama je uvek pravila bele - meni se uopste nisu svidjale. Ali zato zelene - fenomenalne. Znachi kao i sve - stvar ukusa. 2
x500 Posted April 21 Posted April 21 Danas sam prvi put pravio, i svidja mi se:) , jaja na dinstanom slatkom kupusu Mala glavica ljubicastog luka, i dva crna bluka, sa malo mulja. Sladak kupus secen na tanke trake. Malo soli i bibera, povremeno malo vode. Nakon 15 min, malo soja sosa. 2
Valk Posted April 21 Posted April 21 Brzi uštipci i mak-krem. Deca jedu zdžemom ili šećerom u prahu. + hladno mleko 6
mire Posted April 21 Posted April 21 1 hour ago, x500 said: Danas sam prvi put pravio, i svidja mi se:) , jaja na dinstanom slatkom kupusu Mala glavica ljubicastog luka, i dva crna bluka, sa malo mulja. Sladak kupus secen na tanke trake. Malo soli i bibera, povremeno malo vode. Nakon 15 min, malo soja sosa. dobro je 1
x500 Posted April 23 Posted April 23 Motivisan @Shan Jan Zelene spargle sa pilecom sunkom i jajima @mire - juce je bio obican dan 3 1 1
aram Posted April 23 Posted April 23 On 21. 4. 2024. at 13:46, x500 said: Danas sam prvi put pravio, i svidja mi se:) , jaja na dinstanom slatkom kupusu ako nisi treba da probaš colcannon, verujem da bi ti se dopao. 1
Sandradjer Posted May 30 Posted May 30 Stare dobre przenice. Ove su iz rerne, ne umirise se kosa od njih dok se spremaju 8 1
Sandradjer Posted May 30 Posted May 30 2 hours ago, Ras said: Brza pita sa tiganja. Punjenje spanać, sir i jaja. Malo. Cuvas za ikea montazere?
Recommended Posts