ivy Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 (edited) po mom iskustvu dinstanje luka i krompira dok ne omeksaju uopste nije brzo mada brzo jeste dosta relativno Edited November 26, 2022 by ivy
Svemir Zeka Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Meni se to iz lidla ne sviđa ič. Ali ovo Rasovo izgleda vrlo dobro. Mislim da luk ne može da stoji i da se samo ugreje, a i krompir tamo mi je bezveze, isto mislim i za njega.
ivy Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 moze sve da stoji i da se podgreje to nije problem samo je problem kako je u startu napravljeno....npr ako bi uvece pripremila povrce pa ujutru podgrejala i prelila jajima to bi bilo ok
Svemir Zeka Posted November 26, 2022 Posted November 26, 2022 Nije mi svaka konzistencija hrane ista. Poluupržen luk mi je gadan kad odstoji. Mislim, meni je...ne sviđa mi se. Može da se pojede, ali mi nije ukusno
Ras Posted November 27, 2022 Posted November 27, 2022 17 hours ago, ivy said: po mom iskustvu dinstanje luka i krompira dok ne omeksaju uopste nije brzo mada brzo jeste dosta relativno Napisao sam u rp da treba izrendati krompir, čime se vreme pripreme bitno smanjuje na 5 do 10 min. Krompiru koji je tanko rezan biće potrebno 10 do 15 min. Važno je i da se tiganj ne prepuni, inače se luk i krompir neće ispržiti za tako kratko vreme.
beyoncé Posted December 3, 2022 Posted December 3, 2022 jutros za doručak pomfrit sa kojekakvim prelivima, halapenjosima i gvakamoleom. ubiće me radoznalost. ili fast fud. ne mi e dobro. 2
x500 Posted January 19, 2023 Posted January 19, 2023 18 hours ago, Milosh76 said: Nije bas dorucak, ali moze da posluzi Bio bi bolji komentar - izvedite vegetarijance iz sobe, sledi ...
Recommended Posts