May 1, 20222 yr 2 hours ago, holden kolfild said: trpkovic i aca pekar u lole ribara, osim ako se nesto promenilo u poslednjih dvadeset godina =) isto pre najmanje dvadeset godina, za klasu ih je šila neka mala pekarica blizu gradić pejtona. ne znam da li to uopšte još postoji, ali eto, kad već delimo informacije par decenija stare
May 10, 20222 yr Mislim da mi se ogadio grejp na duži period. Hranim se zdravo i dijetalno evo već dve nedelje, i grejp je sastavni deo toga, uglavnom uz doručak. Sad već osećam taj ukus po ceo dan, na nos mi izlazi. Naravno, kupio sam zalihe za bar nedelju dana unapred. Edited May 10, 20222 yr by mraki
May 10, 20222 yr 8 minutes ago, mraki said: Mislim da mi se ogadio grejp na duži period. Hranim se zdravo i dijetalno evo već dve nedelje, i grejp je sastavni deo toga, uglavnom uz doručak. Sad već osećam taj ukus po ceo dan, na nos mi izlazi. Naravno, kupio sam zalihe za bar nedelju dana unapred. Uh, ja vucem traume, nesto smo jedno vece ispili neko silno pice sa sokom od grejpa i takvu sam gorusicu navatao, da jos ne smem da ga pipnem.
July 13, 20222 yr 48 minutes ago, Svemir Zeka said: Ovde niko ne doručkuje sem mene Sani sajd ap, domati i sirenje Let the sunshine in LAko je da se baškariš u 11 sati, a gde si jutros u pola sedam?
July 13, 20222 yr 2 hours ago, Ras said: LAko je da se baškariš u 11 sati, a gde si jutros u pola sedam? Snila mirnim sankom
July 15, 20222 yr Navukao se.na bugacu. Za dorucak sa fetom a uvece sa vanila kremom. Послато са SM-A305F помоћу Тапатока