aram Posted May 1, 2022 Posted May 1, 2022 2 hours ago, holden kolfild said: trpkovic i aca pekar u lole ribara, osim ako se nesto promenilo u poslednjih dvadeset godina =) isto pre najmanje dvadeset godina, za klasu ih je šila neka mala pekarica blizu gradić pejtona. ne znam da li to uopšte još postoji, ali eto, kad već delimo informacije par decenija stare
mraki Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 (edited) Mislim da mi se ogadio grejp na duži period. Hranim se zdravo i dijetalno evo već dve nedelje, i grejp je sastavni deo toga, uglavnom uz doručak. Sad već osećam taj ukus po ceo dan, na nos mi izlazi. Naravno, kupio sam zalihe za bar nedelju dana unapred. Edited May 10, 2022 by mraki 2
Lancia Posted May 10, 2022 Posted May 10, 2022 8 minutes ago, mraki said: Mislim da mi se ogadio grejp na duži period. Hranim se zdravo i dijetalno evo već dve nedelje, i grejp je sastavni deo toga, uglavnom uz doručak. Sad već osećam taj ukus po ceo dan, na nos mi izlazi. Naravno, kupio sam zalihe za bar nedelju dana unapred. Uh, ja vucem traume, nesto smo jedno vece ispili neko silno pice sa sokom od grejpa i takvu sam gorusicu navatao, da jos ne smem da ga pipnem.
Svemir Zeka Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 Ovde niko ne doručkuje sem mene Sani sajd ap, domati i sirenje Let the sunshine in 5
Ras Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 48 minutes ago, Svemir Zeka said: Ovde niko ne doručkuje sem mene Sani sajd ap, domati i sirenje Let the sunshine in LAko je da se baškariš u 11 sati, a gde si jutros u pola sedam? 1 2
Svemir Zeka Posted July 13, 2022 Posted July 13, 2022 2 hours ago, Ras said: LAko je da se baškariš u 11 sati, a gde si jutros u pola sedam? Snila mirnim sankom
munze Posted July 15, 2022 Posted July 15, 2022 Navukao se.na bugacu. Za dorucak sa fetom a uvece sa vanila kremom. Послато са SM-A305F помоћу Тапатока 1
Recommended Posts