Jump to content
IGNORED

Dorucak

msmodesty

Recommended Posts

Posted

2 tost hleba, puter, vegemite, par kriskica nekog nejakog kackavalja i 2dl jogurta. drzi me 4 sata. nema uzbune u stomaku, solidno se slaze sa kafom koju pijem 15 nakon klope.

Posted
Od pre godinu dana stalno doruckujem (ranije sam preskakala i dobijala spektakularne napade gladi). Sad jedem pet kasika ovsenih pahuljica u nemasnom jogurtu (ostavim 15 min da omeksaju)
e, ja sto jedem pahuljice uvek i stalno, ali kombinujem drugacije. skinula sam ti malopre ovaj recept i mnogo mnogo mi se svidja, gde mi je pamet bila sve ove godine... (zobene, naravno, hahne, ko se jednom skine s floridabel nikad im se vise ne vrati)
Posted

Odmah po buđenju - pre škole, faksa, posla- dakle godinama (da ne kažem decenijama) - sendvič (2 manja ili 1 veći) i šolja jogurta. Retko zamenim parom viršli, jajetom na oko, konzervom tunjevine ili nekom mesnom pitom.Probala pahuljice - sita otprilike do posla, ne duže, nakon čega je nastala agonija gladi. (+nije ukusno)

Posted

shae bilo, zatvorio sam topic? :s_w::s_c:

Posted

da znas da jesi <_< mrzim te intenzivno

Posted (edited)

jesi, iskomplexirao si ostale doručkove, misle da su manje vredni... angry.gif:cry:

Edited by lena21
Posted

a taman sam hteo da se pohvalim da sam naso u srcu nemacke pastetu, prava, ko da je karneks pravio angry.gif

Posted

eh stari dobri carnex, srećom tu je da me uteši..gavrilov_jetr_past.jpg

• 3 years later...
Posted

Ovsene pahuljice Fun & Fit sa ukusom jagode i maline su mi omiljene, čokolada mi se ne dopada. Pošto ne volim musli a mrzi me da sebi pravim sendviče, kajganu i tako to...

Posted

poslednjih nekoliko meseci mi smoothie hit za dorucak - tj nesto sto je smoothie kako ga ja dozivljavam: u blender ujutru grunem jednu bananu, saku kupina (ili jagoda, ili borovnica, mada kupine najvolem pa sam ih zamrzla podosta), surutku u prahu, malo meda, kasiku kikiriki putera, i led - nista mleko, nista jogurt - i izblendujem. i mirna do rucka, fin osecaj sitosti.e da, kad stavljam zamrznute kupine onda led izbacim.

• 5 months later...
Posted

Jedno od omiljenih jela za doručak kačamak, napravim ga tako što u njega ubacim sremskog sira, manju kockicu sjeničkog( umesto da solim) pospem to začinima - suvi vlašac, biber, mešavina provansalskih ili italijanskih začina, dodam malo paradajz koncentrata i mlaz mulja, sad još imam neko sa čili papričicama i sve to dobro izmešam... :piggy:

Posted

zdravko to sve kuvas ujutru?svaka cast!meni dorucak obavezan i jako bitan,umrla bih kada bih popila kafu na prazan stomak sada ili pahuljice sa necim orasastim i lanenim semenkama i jogurtom ili jaja,sunku i to..nikada u zivotu nisam mogla da shvatim slatki dorucak ili voce to mi probusi zeludac...

Posted

Kafa+cigarete. <_<Kao trudnica sam ujutru. Mogu da peglam čim osetim miris...

Posted

Mešam nekoliko vrsta žitarica, pahuljica i semenki sa brusnicom ili iseckanom bananom zimi, a svežim voćem leti (najviše volim maline i jagode, ali mogu i kajsije). To prelijem mlekom. Plus kafa i ceđeni grejp. Kad sam mamurna pecivo i jogurt. Ponekad, ali retko, plazma s mlekom.