MayDay Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Meni su trenutno na trzistu najbolje Quaker ovsene. Savrsene. Natapaju se i u hladnoj vodi za minut.
InvisibleLight Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 2 hours ago, ivy said: ja bih umrla od gladi za pola sata kad bih to doruckovala Meni je to prvi obrok,u 7, pre kafe U 9:30 jedem konkretno:D Def vise volim krupne, ove usitnjene u vodi ko piljevina
Jumanji Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 (edited) Ova tema def ima pogresan naziv Edited November 15, 2018 by Jumanji
darling Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 On 15.11.2018. at 18:40, askeladden said: Ojha i mericu i po wheya @mraki etkerice su jako ukusne, s proteinom od vanile ko keks i mleko. mi lajk it veri mac. tenks.
Lancia Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 On 15.11.2018. at 18:51, Jumanji said: Ova tema def ima pogresan naziv Darling and The Crazy Zrnevlje
askeladden Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 2 hours ago, darling said: i mericu i po wheya @mraki etkerice su jako ukusne, s proteinom od vanile ko keks i mleko. mi lajk it veri mac. tenks. A cekaj..120 gr suvih pa kuvas..ili mens helth fazon,120gr kuvane kase?
I*m with the pilots Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 Nabavih neke jako tanke ovsene pahulje, kao flis papir, u DMu (te njihove su iste kao te sto vec imam, mozda koji nm manje), i napravih jednu turu sa tim, ali opet bez mleka u toj vocnoj varijanti; verovatno zato sto je sa vodom a nema nesto lepo u sebi, poput mleka, je bas bezukusno. Stavila sam mnogo voca u to da zabasurim neukus i malisa nije odbio. Napravicu jednom i u mlecnoj varijanti, da vidim kakvog je onda ukusa. (Meni je griz sa mlekom sam po sebi dovoljno lep, ne moram da stavim nista unutra) Ovo mu napravih negde sredinom dana, ujutru se pocinje sa necim postenim sta ima meso u sebi.
Jumanji Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Darling and The Crazy ZrnevljeMa nee [emoji5] ipak vas toliko ne poznajem.Ali od kako sam dosla, ovde se pise samo ovsenim pahuljicama, koje obozavam btw, pa se mislim ..doruckujete li nesto drugo? [emoji5] Inace najcesce konzumiram iz Maksija one njihove Bio, 0,5 kg pakovanje. Najdostupnije, a opet meni bas ukusne, imaju taj keksast ukus. I uglavnom u smutiju, na koje sam se navukla, svako jutro pocinjem sa njimaaVec dugo mi je spanac glavni sastojak [emoji16]
darling Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 (edited) 10 hours ago, askeladden said: A cekaj..120 gr suvih pa kuvas..ili mens helth fazon,120gr kuvane kase? womens health fazon, 120 grama suvih , pa zalijem vrelom vodom. za dorucak odmeravam 60 grama suvih. kad nemam trening, doruckujem jaja, al tu nemam ideju sta bih jos napisala Edited November 17, 2018 by darling
Timmy Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 3 hours ago, Jumanji said: Ma nee ipak vas toliko ne poznajem.Ali od kako sam dosla, ovde se pise samo ovsenim pahuljicama, koje obozavam btw, pa se mislim ..doruckujete li nesto drugo? Daj brzo fotku jaja i slanine przenih.
Ras Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 9 hours ago, I*m with the pilots said: Nabavih neke jako tanke ovsene pahulje, kao flis papir, u DMu (te njihove su iste kao te sto vec imam, mozda koji nm manje), i napravih jednu turu sa tim, ali opet bez mleka u toj vocnoj varijanti; verovatno zato sto je sa vodom a nema nesto lepo u sebi, poput mleka, je bas bezukusno. Stavila sam mnogo voca u to da zabasurim neukus i malisa nije odbio. Napravicu jednom i u mlecnoj varijanti, da vidim kakvog je onda ukusa. (Meni je griz sa mlekom sam po sebi dovoljno lep, ne moram da stavim nista unutra) Ovo mu napravih negde sredinom dana, ujutru se pocinje sa necim postenim sta ima meso u sebi. Ne muči dete, daj mu Čokolino.
bradilko Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Just now, renne said: . +1 stop pahuljičari i bobičari!!
Duci Simonovic Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Sad doruckujem i skontam da jedem hleb iz rode, maslac iz lidla, salamu iz merkatora i pijem caj iz metroa 😂
Recommended Posts