February 18, 201114 yr ko što slika kaže, na glavi piše samo pro5PT 525 525v/OF24pro touchnema remenja.Jel to novo?Izgleda mi da jeste?
February 19, 201114 yr šta je bilo care, zašto si sablažnjen tako. slika je tu da se vidi o kom modelu je reč. moj je isti samo izgreban. ok?
February 19, 201114 yr šta je bilo care, zašto si sablažnjen tako. slika je tu da se vidi o kom modelu je reč. moj je isti samo izgreban. ok?Nista nista, rekoh kad je slika iz gajbe to je taj...Ok moja greska...
February 19, 201114 yr ako neko ima kakav mali ispravan štampač, a da mu ne treba, voljna sam da ga oslobodim od brige o njemu i čišćenja prašine s njega u zamenu za koju crvenu novčanicu :)
February 19, 201114 yr ako neko ima kakav mali ispravan štampač, a da mu ne treba, voljna sam da ga oslobodim od brige o njemu i čišćenja prašine s njega u zamenu za koju crvenu novčanicu :)Е јеб'га. Имам два, али су ми остала тамо(рж). Један чак има и скенер.
March 6, 201114 yr meni bi trebao železničarski fenjer (onaj kockasti) za nuždu može i onaj okrugao u bazi. ako neko ima i časovnik koji se kači upravno na zid. viđano nekad na železničkim stanicama. ne mora onoliki. nešto manje. Edited March 6, 201114 yr by djordje geprat