Jump to content

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

43747202.jpgko što slika kaže, na glavi piše samo pro5PT 525 525v/OF24pro touchnema remenja.
Jel to novo?Izgleda mi da jeste?
  • Replies 1.1k
  • Views 154.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

• Aparat prodat ekspresno prijatelju jednog forumasa, 1100e, svima lepo. Hvala na pomoci svim dobrim ljudima i shimpru. 

Posted Images

slika je sa neta. nije nov.

kakava si muljara, isuse...

slika je sa neta. nije nov.
:isuse: :isuse: :isuse: :isuse:

šta je bilo care, zašto si sablažnjen tako. slika je tu da se vidi o kom modelu je reč. moj je isti samo izgreban. ok?

šta je bilo care, zašto si sablažnjen tako. slika je tu da se vidi o kom modelu je reč. moj je isti samo izgreban. ok?
Nista nista, rekoh kad je slika iz gajbe to je taj...Ok moja greska...

ništa sad moraš da kupiš... :fantom:

nisam ja je, ako niste znali, poznatu ns-u po tome sto valja kradenu robu

ispala iz kamiona na krivini u frankfurtu.... papiri se oprali u farmerkama :fantom:

ako neko ima kakav mali ispravan štampač, a da mu ne treba, voljna sam da ga oslobodim od brige o njemu i čišćenja prašine s njega u zamenu za koju crvenu novčanicu :)

Ocekujes doplatu uz stanpac? :unsure:

a ja se taman ponadala da imaš neki viška <_<

ako neko ima kakav mali ispravan štampač, a da mu ne treba, voljna sam da ga oslobodim od brige o njemu i čišćenja prašine s njega u zamenu za koju crvenu novčanicu :)
Е јеб'га. Имам два, али су ми остала тамо(рж). Један чак има и скенер.

Ako neko ima viska AGP graficku kartu, nek se javi, ovde ili PP.

• 2 weeks later...

meni bi trebao železničarski fenjer (onaj kockasti) za nuždu može i onaj okrugao u bazi. ako neko ima i časovnik koji se kači upravno na zid. viđano nekad na železničkim stanicama. ne mora onoliki. nešto manje.

Edited by djordje geprat