Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prodajem/trampim/uvaljujem

Featured Replies

pa sta da radim, igrali smo ko bulja. zbog cega da se nerviram, sto jevtic ne ume da uputi loptu u okvir gola?

• Replies 1.2k
  • Views 169.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Prodajem neke umjentnine. Pod A, ovaj zadnji crtež što sam uradio. Ova moja dilerka nešto mrljavi pa sam rešio da sam poguram (uvek moram sve sam, nema druge). Dimenzija je 60x35cm, kombinovana tehnik

• Otvorili smo nov prostor za crtanje s decom u Resavskoj 6, odma na uglu s Bulevarom. Možete nas zapratiti na Fejsbuku (Osmatračnica), ili na Instagramu (novaosmatracnica). Neću da kažem da sam otvorio

• Sestre Bronte
    Sestre Bronte

fali ti ono rođaka ima kraći prst pa nije nikad okidala do kraja

Posted Images

a otkud znam, sudije, nepostojeci opsajd.

ne treba mi nishta taj sat, nego ajte josh malo o derbiju ^_^

a sta reci, deja vu ^_^

duhovit si, trudis se.

joj, ipak si popizdio?:(

ups, izvinte :o

Edited by thermal bug

lcd3218.jpgTelevizor Orion LCD 3218, 32 inča monitor, nekorišćen (nedavno osvojen u nagradnoj igri). Prodajem za 30.000 dinara.

sahovski sat rezervisan za QM :)

Hvala ti na poklonu! Čujemo se. :)

• 2 weeks later...
HBO, serija "Pacifik", oriđinale, al' i naški titlovi. Cena i ostalo preko PM-a...

prodajem ili menjam neke stvari koje vise ne koristim, sto procitah negde, menjam razno za razno :) Kuhinjska hauba od pocinkovanog lima oko 2.5m 50 e, svetleca reklama 50 e, opel kadet karavan automatik 1984 u ODLICNOM STANJU 900e, piggio free 250e. Ako nudite tv, el. gitaru, pojacalo, liberty 125 ili neki drugi motor, mobilni telefon, komp...javite se, mozda se nesto i dogovorimo :)

Prodajem kartu za Sensation u Areni 21. majaCijena, prava sitnica tj. 4000din

^ Prodato

Prodajem:1) Access point- WAP-4033 series, 54Mbps, proizvođač "Planet"- nije u garanciji- originalno pakovanje sa instalacionim softverom- http://www.planet.com.tw/news/productnews/WAP-4033.htm2) Yagi "laser" antena- Yagi antena Y-5 16dBi 2.4Ghz N-f- specifikacije antene su preuzete sa sajta lokalnog provajdera "Evizo" od kojeg je antena kupljena i koji ju je i instalirao.- ne postoji nikakvo pakovanje, niti dokumentacija koja bi garantovala da je u pitanju baš taj model antene, kao i detalje o proizvođaču.- http://www.evizo.net/cenovnici/oprema-i-montaza trenutno i kao aktivna aukcija na Limundu, ali mogu da sklonim ako se neko ovde javi.

Edited by Svarog