Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted (edited)

Uvaljujem, da ne kažem poklanjam, Aiwa liniju NSX BL24... i Aiwa će uskoro imati novi dom. :)

Edited by Alphons
Posted

ja imam da poklonim odredjenu kolichinu kefir-gljive..za mozda jednu ili dve dozeali raste kao luda i vrlo brzo i pravi veliku kolichinu kefira koji nema ko da popijebilo bi zgodno kada bi potrazioc bio iz Novog Sada ali poslala bih kurirskom sluzbom i daljeevo ovde ima kratak opis shta i kakohttp://www.seasonaldeals.com/sejla/kefir/kefir_b.htm

Posted

imam staru MSI ploču kupljenu 2000. , ako neko ima staru mrežnu karticu da mu ne treba bio bih zahvalan

Posted (edited)
ja imam da poklonim odredjenu kolichinu kefir-gljive..za mozda jednu ili dve dozeali raste kao luda i vrlo brzo i pravi veliku kolichinu kefira koji nema ko da popijebilo bi zgodno kada bi potrazioc bio iz Novog Sada ali poslala bih kurirskom sluzbom i daljeevo ovde ima kratak opis shta i kakohttp://www.seasonald...fir/kefir_b.htm
Jel to mora svaki dan da se pravi? Ne duze od dva dana prema ovom linku ako sam shvatio dobro?S tim u vezi pitanje, kako se prodaju te gljive ako moraju da stoje u mleku i u cemu bi ti onda to slala?Zaintrigiralo me, ali ne bih da cimam nekog da salje gljive iz Novog Sada, pa ako neko zna gde to ima da se kupi u Beogradu i koja je cena? Edited by deeps
Posted (edited)
imam staru MSI ploču kupljenu 2000. , ako neko ima staru mrežnu karticu da mu ne treba bio bih zahvalan
neam:/ id-ovali smo modeme i usb karte samo Edited by prima
Posted (edited)
Jel to mora svaki dan da se pravi? Ne duze od dva dana prema ovom linku ako sam shvatio dobro?S tim u vezi pitanje, kako se prodaju te gljive ako moraju da stoje u mleku i u cemu bi ti onda to slala?Zaintrigiralo me, ali ne bih da cimam nekog da salje gljive iz Novog Sada, pa ako neko zna gde to ima da se kupi u Beogradu i koja je cena?
pa trebalo bi svaki dan ali ako necesh da pravish kefir onda stavish u kolichinu mleka da je prekrije,dakle malo mleka i stavish u frizider i samo povremeno,posle nekoliko(3,4,5,6)dana menjash mleko i tako moze da zivi mesecima..te gljive se ne prodaju ili bar ne bi trebalo one se dele i daju/poklanjaju daljemada sam videla na netu i da ih neko prodaje,shto je sasvim besmisleno jer ona raste i raste i toliko poraste da nema potreba za toliko gljive niti kefira pa tako delish dalje kolichinu koja ti ne treba i tamo ona isto raste i raste...i tako..dakle nemoj da nasednesh i da ti ih neko prodaja bih ih poslala npr u plastichnoj flashici od vode,zavrnutoj i sa gljivom u mleku unutra Edited by ivy
Posted
neam:/ id-ovali smo modeme i usb karte samo
nasli!a cujem i da ima na bajloniju kolko volis:)
Posted
imam ja, dođi na terazije da uzmeš
Posted
imam ja, dođi na terazije da uzmeš
dala mi Prima, hvala ti :)
  • 4 weeks later...
Posted

Ima li ko kakav akvarijum, 30+ litara (sa opremom, bez ribica) za menjažu za 3 diskusa (5, 8 i 9cm)?

• 1 month later...
Posted

Uvaljujemo/prodajemo fotokopir masinu Xerox WorkCentre Pro 420. Presla je dosta, al moze jos, siguran sam :-) Nedostaje joj samo nesto sto se zove "fjuzer" i spremna je da ponovo radi.Ovo "prodajemo" gore je za one koji su spremni da plate za ovo masivno zadovoljstvo :-) Ajmo ljudi, mora se napraviti mesto u ostavi za nove stvari :-)

• 2 months later...
Posted

sony PD170 dvcams5cp.jpg+torba, 2 baterije, svetlo, punjač i daljinski.1.2k-----------------------vinten stativ .3kdsr11 sony dvcam .6kakg bežična bubica .25k

Posted

koja je glava na stativu? koje noge? ima li remen za nosenje?

Posted

jebati ga strpi se do sutra za odgovor. ja rabim samo sachtler. ovaj nam stoji samo.

Posted
koja je glava na stativu? koje noge? ima li remen za nosenje?
43747202.jpgko što slika kaže, na glavi piše samo pro5PT 525 525v/OF24pro touchnema remenja.