Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Prodajem svoj ASUS TUF Gaming FX505DT-WB52 laptop
AMD Ryzen™ 5 3550H 
15.6" Full HD 
8 GB DDR4-SDRAM 
256 GB nvme SSD 
NVIDIA® GeForce® GTX 1650 4GB
Windows 10

U dobrom stanju, baterija na 69%. Dodat Kinsgton SSD 960GB

Posted

Prodajem Redmi A3, crni,  neotpakovan - 100€.

Android 14

4/128 GB

6.71", 720p 90Hz 

5000mAh

Obradujte starije sugradjane ili nezahtevne korisnike.

• Haha 1
Posted (edited)

Prodajem novi Playstation 5 digital slim. Samo otvoren i isproban. Garancija na dve godine (GameS), vazi od juce.

400e

Edited by Verterdegete
  • 4 weeks later...
Posted

Da li bi neko zeleo da kupi Dyson Airwrap?U kutiji ,jako malo koriscen.Mazen i pazen.Cena po dogovoru.

Posted

Prodajem za malo para po dogovoru  2 polovna štampača kolor laser HP CP1515n koji je poslednji put uključen za probu pre 3 godine , tonera fali  a ostalo bi trebalo da je u redu , i laserski  HP 1100 crnobeli, zgodan za na sto ko nema puno prostore no kako je stariji model potrebno je dokupiti kablić USB na LPT paralel 36-opinski , uz njega ide novi toner. Radio je dobro što se tiče kvaliteta štampe ali mora da mu se stavlja jedan po jedan listi, zaglavi povremeno kada se stavi više listova odjednom.  Uglavnom, ne trebaju mi više a nemam ni prostor za njih pa da  se rastosiljam 

Kolor je ovaj model, moja fotka je  loša  pa da reklamiram preko ugladjenog rodjaka :) 

HP Kolor Laserski Štampač CP1515n

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

avea 1.2 benzin, 2011., reg do maja, crn, 80k, prvi vlasnik (cale). izresetan gradom. edit - sa oba seta novih guma.

2k

Edited by Mr.Mxyzptlk
  • 1 month later...
Posted

Da oglasim i ovde, imamo već stalnu ekipicu ali ima i još mesta. Što se tiče razvoja dece i njihove sreće, stvarno kidam. Termin je subota od 6-8, uzrast je školski predškolski sve je vrlo fleksibilno. Na sva pitanja rado odgovaram, reference su dostupne. Spremamo i retrospektivu radionice u salonu Muzeja naivne i marginalne umetnosti, biće u junu sledeće godine ima bruka posla da se to spremi. Radio sam s decom s malignim oboljenjima, decom iz karton naselja, decom iz celog sveta (i dalje imam onlajn program četvrtkom od 4-6, ekipa je za sad Norveška-Amsterdam-Beč, super klinci). Šta ja znam, imam neku žicu za decu i ide mi to oduvek. Eto, kome treba tu sam. Cena i dalja objašnjenja na pm ili me nađite na Fejsu Instagramu. Evo ga oglas, radovi su deca od 5-13 godina, izabrao sam onako, ima ih mnogo.

Osmatračnica počinje u subotu, primamo nove članove. Radionica radi po posebnom programu, svako dete koje želi je dobrodošlo. Crtanje je samo alat, našli smo način da kroz taj jezik, u partnerskom odnosu sa decom razvijamo njihovu autentičnost i, pre svega, da deca budu srećna. Ovaj metod provereno radi, Osmatračnica je postala institucija, naša deca u njoj imaju svoje mesto, gde su sigurni, negovani i uče da se koncentrišu na kranje nenasilan način. To što pored toga razvijaju veštine, upijaju znanja o istoriji kulture od utopije do insekata, močvara, pećina i nebrojenih drugih tema (imamo gotovo pedeset tekstova, minuciozno napisanih, proizvod dubokog istraživanja i ljubavi prema svetu) je samo bonus. Osmatračnica je više nego prostor, ona daje intelektualni i kreativni prostor, suprotna je od obrazovanja kakvo poznajete, jedinstvena je u Beogradu, Srbiji, a očigledno i šire. Napravili smo nešto magično i pozivamo vas da probate. Radimo u Resavskoj 6, možete se prijaviti porukama meni ili na stranici Osmatračnice na Fejsbuku ili Instagramu. Ceo proces je od početka drugarski, uopšte nije namenjen deci koja 'umeju da crtaju'. Nemojte se plašiti, dođite nam u goste i prodišite, vi i vaša deca. Vidimo se, dobri ljudi.

a.jpg

b.jpg

c.jpg

d.jpg

g.jpg

h.jpg

j.jpg

l.jpg

m.jpg

n.jpg

o.jpg

p.jpg

q.jpg

t.jpg

u.jpg

v.jpg

w.jpg

x.jpg

y.jpg

• +1 6
  • Wub 1
  • Hvala 1
Posted (edited)

Pretposlednji crtez 👀

Inace svaka cast, bas ima genijalnih.. Explozija kreativnosti ❤️

Edited by ivy
  • +1 1
Posted (edited)
1 hour ago, ivy said:

Pretposlednji crtez 👀

Inace svaka cast, bas ima genijalnih.. Explozija kreativnosti ❤️

Oni sami piče horor, recimo tema je Planine i sve je o nekim planinarima, Tintin na Tibetu i nešto. I crtamo i svi metnu neke demone da se usereš. Ali ne treba se toga plašiti, popkultura kojom se oni rane i dovodi do te kreativnosti. Mi smo imali deset knjiga, ili pedeset, oni imaju sve na dugme i sve je dizajnirano. Tako da se nivo kreativnosti dece po psihološkoj skali podigao (postoje istraživanja o tome, sve lepo ispitano). Samo ih treba pustiti da to metnu na papir umesto da drndaju dugmiće i čekaju da se nešto desi. Pola posla je tu da ih staviš za sto, pustiš da to bude njihovo mesto, gde smeju sve da kažu. I oni kažu, nema frke.

EDIT Ali nije uvek lako skloniti se. Imam troje dece iz Filadelfije koji su počeli da rade sa mnom kad su imali 4 godine. Sad imaju 7, još radimo.Ne mogu da opišem kako izgleda Guglmit sešn s troje četvorogodišnjaka, to su skoro bebe. Neko npr mehanički metne nogu u uvo dok crta. Potpuno nadrealna situacija, a ti moraš da se ponašaš kao da je sve to normalno. Jer i jeste normalno. Trip.

Edited by Hermetico
  • +1 2
Posted

Prvo svaka cast i tebi i deci :D

Ali moram da pitam, jel ima neki crtez koji je veseo?

Ja sam operisana od kreativnosti i crtanja i uvek cenim kad neko ume ili makar pokusava, ali ovo mi je sve nekako mracno, i ako su neki crtezi bas gotivni

Posted
7 minutes ago, Midžeta said:

Prvo svaka cast i tebi i deci :D

Ali moram da pitam, jel ima neki crtez koji je veseo?

Ja sam operisana od kreativnosti i crtanja i uvek cenim kad neko ume ili makar pokusava, ali ovo mi je sve nekako mracno, i ako su neki crtezi bas gotivni

Pa zar ovo nije veselo? Pričali smo o modi, Lola je imala 5 godina i to je njen feministički stejtment o tome da svako može da se oblači kako hoće, muško žensko nema veze (ne zezam se, ne preterujem). Ali meni deluje veselo. Ili Milin crtež o gradskim životinjama, godina 7. 

m.jpg

n.jpg

Posted (edited)

Vule (9) - Decal koji pomoću svoje energije uz pomoć meditacije upravlja robotskom rukom ( kako bi se borio protiv ostalih robota). Prstenje na nogama pomaže "u psihičkoj i fizičkoj snazi, a time jača i svoju auru".

vb.jpg

EDIT I još jedna Mila, sad godina 9. Tema je grad, a ovo je 'novi grad'.

hj.jpg

Edited by Hermetico
  • +1 1
Posted

meni su bukvalno fascinantni crtežu te dece, ovaj poslednji

i skoro čitav onaj serial gore

ako smem da primetim, poznavajući tvoj rad, crteži dece imaju dosta sličnosti sa njime

dal je do tehnike, pripreme ne znam

al liče

• +1 1
Posted
1 hour ago, kud u maglu Simoviću said:

meni su bukvalno fascinantni crtežu te dece, ovaj poslednji

i skoro čitav onaj serial gore

ako smem da primetim, poznavajući tvoj rad, crteži dece imaju dosta sličnosti sa njime

dal je do tehnike, pripreme ne znam

al liče

To je zato što deca ne jebu borbu katedri u Srbiji, koja je napravila vrlo nazadan rez između modernizma i postmodernizma. A to je, u velikoj meri, i moja misija u savremenom crtežu. Ali deca to rade mnogo spontanije, možda to ima veze s tim što su oni po prirodi stvari postmoderni a ja im u tekstovima uvalim dosta modernizma koji nisu videli, pa oni povežu.

Ali ima i sedmogodišnjaka koji ozbiljno proučavaju starogrčku mitologiju npr.  I onda kad je tema bik, oni crtaju Minotaura. Zato su crteži nekad mračni, Minotaur je strašan i tako se i crta, pravilno oni to skapiraju.

A možda se to i nekako prenese vazduhom, svakako im ne pokazujem svoje crteže i ne crtam kad oni crtaju, to je priličan no no u pedagogiji.

• +1 3
  • Hvala 2
  • 1 month later...
Posted

IMG_4956.jpeg.7ec5bb8a6a8f7f55555cd7128a994a07.jpeg

Kupujem ovakav kredenac. Ako neko ima nešto slično i želi da ga se reši veoma sam zainteresovana.

Ovaj je već bio rezervisan kad sam ga uočila. Nemam veću fotku. 

• +1 1