Mil@n Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 А да укључиш и педере?Ne da ih uključujem nego pederima 10% popusta. :)
fragand Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ziveo marfi.Bavim se poslom, gde sam prakticno jedini u gradu u bransi.Neka to npr. bude prodaja laptopova.Ukrali mi robu u vrednosti od oko mozda 1500 eurica.Biser koji je ukrao, javi se meni da mi proda robu koju je ukrao od mene.Uzivao sam.
Töölönlahti Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Koliko sam ja shvatio, kupio je robu nazad.
fragand Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Nije to ona kombinacija kao sa kolima.Jednostavno sam uzeo robu, a nikoga nece da ganja policija.
Parsons Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ziveo marfi.Bavim se poslom, gde sam prakticno jedini u gradu u bransi.Neka to npr. bude prodaja laptopova.Ukrali mi robu u vrednosti od oko mozda 1500 eurica.Biser koji je ukrao, javi se meni da mi proda robu koju je ukrao od mene.Uzivao sam.moje kolege kad odu u nigeriju budu uvek opljackani od lokalaca. najvise im kradu specijalne alate, sa kojim prakticno lopovi ne mogu nista, a opet bez kojih kolege ne mogu da pocnu da rade. i tada pocinje pozoriste.lopovi iznesu robu na lokalni market, kolege dodju i najnormalnije se cenkaju sa njima, kao da kupuju jaja :D
fragand Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 i zaista si mu dao novac???Ma bez novca. Nesretnik nije ni znao sta je uzeo. Bilo mi ga na kraju zao.
mustang Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 Ma bez novca. Nesretnik nije ni znao sta je uzeo. Bilo mi ga na kraju zao.a taj tvoj laptop zna da leti kao?
slepa živana Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 a taj tvoj laptop zna da leti kao?pa napsao je 'kao npr laptop', dakle nije laptop... šta li je? ubi me znatiželja... vremenska mašina?
fragand Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 VIP aparati? Nesto slicno kao u Nigeriji u nekom od predhodnih postova. Nista posebno egzoticno.
расејан Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 pa napsao je 'kao npr laptop', dakle nije laptop... šta li je? ubi me znatiželja... vremenska mašina?То! Знам!Будилник.
fragand Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 (edited) То! Знам!Будилник.SenkoAsocijacije sa nagradnim fondom su prosle sa Sen Tropeom. Sad sam bez kinte, a treba i da registrujem kola.Odgovor na PM, pa ako je bas toliko zanimljiv razjavi. Edited September 7, 2010 by fragand
расејан Posted September 7, 2010 Posted September 7, 2010 SenkoAsocijacije sa nagradnim fondom su prosle sa Sen Tropeom. Sad sam bez kinte, a treba i da registrujem kola.Odgovor na PM, pa ako je bas toliko zanimljiv razjavi.Боље не, баш је антиклимакс. Мистерија би се скроз разбуцала.И неко је то украо? Уосталом, шта се чудим. По кући налазим све неке распарене ствари - кабл од оног исправљача што даје више напона и може да обрне поларитет, исправљача нигде. Ово без оног, оно без оног другог... пре рата су лопови бар били технички образовани.
Recommended Posts