Jump to content
IGNORED

Prodajem/trampim/uvaljujem

MaryPoppins

Recommended Posts

Posted

Hehe. Moje dete jos ne cita forum. Srecom

• 3 weeks later...
Posted
p8021243.jpgCijena prava sitnica, 3500 dinara sa cenkanjem, 3000 dinara bez. Broj 45, dva puta nošene. Inače koštaju oko 6000. Javiti se na pm.Pederi stop, na cim ne odgovaram, diskrecija zagarantovana i to...
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Prodajem Diskuse: Cene i ostalo na PM

Edited by cika tale
Posted

Poklanjam ljubitelju cudne muzike ili goloj zeni, ljubiteljki muzike. Originali su...favntf.jpgko oce nek se javi. Samo djuture! Nema biranja.

Posted

otislo. Kili dobila Djareve a Laki ostalo i kutiju kartonsku.

Posted
Samo djuture! Nema biranja.
mrnjau, a ja bih samo jarre-a...
Kili dobila Djareve
laugh.gif muski integritet
Posted

kada su zene u pitanju a pogotovu lepotice poput Kili, principi i ostala sranja se ostavljaju...pa...kod Lakija u kartonskoj kutiji zajedno sa staaaarim kasetama

Posted
laugh.gif muski integritet
Cuti bre, mozda se budemo malo ljubili kad joj dam najbolje radove francuskog instrumentaliste?Laki ce dati sigurno!
Posted (edited)

20 magic synthesizer themes vol.2 !

Edited by korindjar
Posted

Naravno.Revolucija se najslađe planira uz milozvučne zvuke syntha.

Posted

danas se to desilo meni a sutra ko zna kome!Cale pokupio koleksn kad su roknuli TVNS 1999. Mozda je sve ozraceno?

Posted

Издајем кућу у епицентру Србобрана. Форумашима бесплатно, само да плаћају рачуне и среде двориште.За детаље ме комуницирајте на пм.

Posted
Iznajmljujem telekomov 3G modem sa karticom.Dakle, ja vama modem, a vi platite mesečni račun. Pošto sam danas dobre volje (a nikako zato što to ne mogu da uvalim nikome mesecima :rolleyes:) - spreman sam da spustim cenu mesečnog računa i onda je to ponuda koja se ne odbija: Vi koristite internet, plačamo ga zajedno u dogovrenom odnosu (vi većinu, ja nešto). Idealno ukoliko imate lap top i želite da imate internet sa vama gde god da ga ponesete.U pitanju je paket od 6GB protoka.Interesenti isključivo na PP, topik možda ne zametim.Pederi stop. cool.gif
I dalje aktuelno :(
Posted

А да укључиш и педере?