September 8, 20168 yr Drugar prodaje GoPro, korišćen 10tak dana u neekstremnim uslovima, garancija malo manje od godinu dana, 300 jura. Razlog prodaje: igrom slučaja došao u posed još jednog istog.
September 30, 20168 yr Ne prodajem ja već koleginica: Mala privreda, domaća proizvodnja. Detalji za kontakt na PM.
October 2, 20168 yr 2kom, cijena prava sitnica 3750 din po komadu. neotpakovano. Edited October 2, 20168 yr by kud u maglu Simoviću
October 16, 20168 yr Ako znate nekoga kome treba krevetac sa dusekom, u odlicnom je stanju. Dusek i krevet bez ostecenja (par ogrebotina) Moja cerka dobila veci krevet a ovaj mi se ne sklapa a i sta bih sa njim na tavanu. Da ga prodajem bezveze mi je.
October 16, 20168 yr dobila je pretpostavljam ovaj crveni madrac na podu levo ti si moj brat -_- ako imate terasu ili neku verandu, fiksiraj malo ova drva shto drze madrac pa taman za sedenje preko leta. detetovo sedenje, ne tvoje ^_^ Edited October 16, 20168 yr by gospa buba
October 16, 20168 yr dobila je pretpostavljam ovaj crveni madrac na podu levo ti si moj brat -_- ako imate terasu ili neku verandu, fiksiraj malo ova drva shto drze madrac pa taman za sedenje preko leta. detetovo sedenje, ne tvoje ^_^ Dobar predlog ali verande nema ni na vidiku:) A ovo crveno joj je osmatracnica
October 20, 20168 yr Rafting na Tari za dve osobe (negde na proleće), koji sam osvojio u nagradnoj igri, prodajem vrlo povoljno. Javite se što pre u inbox radi dogovora i predložite cenu :)
February 11, 20178 yr Praktično nov xbox, 2, 3 puta upaljen, poslednji model (e), 500gb hard, jedan džojstik (i dalje sa nalepnicom), jedna igra, fiskali i garancija do kraja 2017. Fixno 140e.
February 23, 20178 yr Preostalo je urin kesa, Conveen katetera, pa ako nekome bude trebalo proslediću
February 23, 20178 yr Praktično nov xbox, 2, 3 puta upaljen, poslednji model (e), 500gb hard, jedan džojstik (i dalje sa nalepnicom), jedna igra, fiskali i garancija do kraja 2017. Fixno 140e. 130e