gagilija Posted August 8, 2015 Posted August 8, 2015 (edited) Prodajem veliki kavez za zeca/zamorca/cincilu. Jedva da je koriscen, uz njega idu i dve posude za zrnevlje ili sta god, jedna veca koja ne znam za sta se sve moze koristiti i pakovanje sena za podlogu. Cena 2000. Dimenzije vidite na etiketi sa cenom. Ja sam na NBg, a mogu poslati pouzecem pa onda vi snosite troskove transporta. edit: posebna cena za clanove foruma, na kupindu je skuplje Edited August 8, 2015 by gagilija
eye of the beholder Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Prodajem nekoliko Kingston micro sd kartica (bez adaptera) kapaciteta 64gb (klasa 10) Cena 4.300 rsd (cena po komadu) Edited September 4, 2015 by eye of the beholder
Quizmaster Posted September 4, 2015 Posted September 4, 2015 (edited) Evo ovako... Pre izvesnog vremena na kvizu sam osvojio nagradno letovanje u Grčkoj (Neos Marmaros, od 17. do 27. septembra, plaćeni put i smeštaj za dve osobe), ali drugar s kojim je trebalo da idem morao je da otkaže putovanje. Zato bih ponudio dve varijante zainteresovanim forumašima: a) Prodajem kompletan vaučer za dve osobe (koji vredi 150 evra) za 90 evra. b) Ako bi neko od vas želeo da sa mnom ide na letovanje, to slobodno mesto prodajem za 35 evra. Jebiga, treba me trpeti 10 dana, zato niža cena :) Edited September 4, 2015 by Quizmaster
đorđe geprat Posted September 8, 2015 Posted September 8, 2015 iskopao sam iz ormara dosta knjiga o šahu. datiraju iz vremena kada sam se ja a kasnije i juniori intenzivno bavili time. neke su vezane za pojedine velikane, neke za mečeve, neke za teoriju, neke za probleme. ako nekome trebaju ili zna nekog, može da ih uzme.
Quizmaster Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 Ono putovanje u Grčku što sam nudio je rešeno. Uplaćen mi je neki honorar i javio se jedan prijatelj, tako da ću na kraju ipak iskoristiti nagradu. Verovatno se neću nešto nakupati, jer najavljuju na internetu da će temperatura biti oko 24 stepena svih dana.
Quizmaster Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 iskopao sam iz ormara dosta knjiga o šahu. datiraju iz vremena kada sam se ja a kasnije i juniori intenzivno bavili time. neke su vezane za pojedine velikane, neke za mečeve, neke za teoriju, neke za probleme. ako nekome trebaju ili zna nekog, može da ih uzme. Kao veliki ljubitelj šaha i nekad aktivni igrač na turnima i vojvođanskim ligama, zainteresovan sam. Hvala na ponudi, javio sam se u inboks :)
đorđe geprat Posted September 11, 2015 Posted September 11, 2015 dok sam inventarisao po policama sa knjigama primetio sam da manjkaju (definitivno) dva naslova. verovatno je neko uzeo da čita pa....... ako neko ima a višak mu je ili zna gde ima neka mi kaže. radi se o "preopterćenju" artura hejlija izdanje mladost ZG i "može i bez kavijara" j. m. simela iz HIT biblioteke. od ovog drugog ostali su mi samo fotokopiranji recepti u fascikli.
kud u maglu Simoviću Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 (edited) iMac 21, 2.5GHz i5, 16GB + bose zvučnici 600€ cijena je za forumaše :) Edited October 8, 2015 by kud u maglu Simoviću
gospa buba Posted October 8, 2015 Posted October 8, 2015 "može i bez kavijara" j. m. simela iz HIT biblioteke. od ovog drugog ostali su mi samo fotokopiranji recepti u fascikli. moze i bez kavijara je potpuni shecer od knjige
Mil@n Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Monitor BENQ G2220HD 21.5" Priključci D-SUB, DVI Radna garancija 7 dana da sve radi kako treba.
placenik Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Monitor BENQ G2220HD 21.5" Priključci D-SUB, DVI Radna garancija 7 dana da sve radi kako treba. Prodajes, trampis ili uvaljujes?
Mil@n Posted October 9, 2015 Posted October 9, 2015 Prodajem al mogu i da uvalim :D 55e za ppp populi
kizjah Posted October 11, 2015 Posted October 11, 2015 ako ima zainteresovanih (sada na kraju sezone) prodao bih svoj stari MTB bianchi 940 sf cijena? prava sitnica! 100e
John Coltrane Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) greska Edited October 29, 2015 by John Coltrane
John Coltrane Posted October 29, 2015 Posted October 29, 2015 (edited) Imam polovan sat koji bih prodao-cena moze dogovor. Pukla mu je originalna narukvica ali ni to nije problem-mozete vi da zamenite a imam i ja ortaka sa finim izborom pa moze i on. Edited October 29, 2015 by John Coltrane
Recommended Posts