Zli Gli Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 (edited) Duvajte ga, olosi :D Ne prodajem ja nego drug sto je pre godinu i po otisao trbuhom za kruhom u Ameriku i silom prilika postao kamiondzija (zavrsio je poljoprivredni faks ovde ali nema biranja tamo). Navigacija je kupljena posle NG, malo koriscena jer je kupio skuplju ubrzo nakon toga, hoce da izvuce oko 200e ako moze a ako prodam za vise to da uzmem sebi, pa zato pitam. Toni, za tebe 250, cist poklon! Edited July 5, 2015 by Zli Gli
SNARC Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Ako je 200 za kes onda je oko 150 u naturi.. Sta sve moras da uradis kamiondziji za 150 eura..i koliko puta? Krvavo zaradjeno..krvavo.
bokison Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 A u čemu se uopšte razlikuje navigacija za kamiondžije? Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
wall Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 A u čemu se uopšte razlikuje navigacija za kamiondžije? Sent from my GT-I9301I using Tapatalk Mape.Kamion ne sme/ne može baš svim rutama gde može putničko vozilo.
nbg4ever Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pa zar onda ne treba da bude jeftiniji jer su mape jednostavnije? Koga bre ovaj Gli pokusava da prevari!?
Malkmus Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Eno dva komada toga na onom KP polovnom sajtu, jeftiniji je 300e i "par puta" upotrebljavan. A novi idu od 58000 pa naviše. (Gugl: ime proizvoda + "dinara").
wall Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Pa zar onda ne treba da bude jeftiniji jer su mape jednostavnije? Koga bre ovaj Gli pokusava da prevari!? Pa i ne. :DMislim mape su tu ali proračun ruta je složeniji. Treba voditi računa gde je zabranjen saobraćaj za kamione, nadvožnjacima i sl...
ToniAdams Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 18 evra, poslednja ponuda. missim, i to je vise kao poklon sa moje strane. kad cu jos realno terati tamica u ameriku?
wall Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jbt pa kažu da je čovek to krvavo zaradio, gde će ti duša...
copkillah Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 Jbt pa kažu da je čovek to krvavo zaradio, gde će ti duša... džaba sve kada posle toga mora da troši pare na:
wall Posted July 5, 2015 Posted July 5, 2015 No dobro, potrudio se da maskira... Drug, Amerika, poljoprivredni fakultet, trbuh i kruh...
Ratamahatta Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Da li mogu da otvorim nalog na Kupindu ili KP, ukoliko drugi clan domacinstva tamo vec ima nalog, a zivimo u istom domacinstvu i delimo konekciju? Da li prave problem (suspenduju prvi nalog) zbog toga? Zelim da prodajem stvari koje nisu u vezi sa stvarima koje drugi clan domacinstva vec prodaje. :D
Sokrat Posted July 22, 2015 Posted July 22, 2015 Na kupujemprodajem možeš sigurno, ja imam 2 naloga. Mada, jedan je na firmu, ali ne verujem da prave probleme. Mislim da možeš i na kupindu.
Recommended Posts