June 5, 20159 yr ako nekom treba dečje biciklo Sunny by Capriolo rado ću mu ga poslati: ispravan, potrebno je skinuti rđu sa šrafova. pogodan za uzrast 6-8 godina (I think) dajem ga for free ili u zamenu za dečiju "guralicu". ono sranje za malu đecu bez pedala Je l' roze ili neke druge boje? Mogu ti dati tricikl sa guralicom, veselih boja.
June 10, 20159 yr Kod mene sestra kartu za Robi Vilijamsa - tribina, sedenje, num. mesto / 5000 dinara. Reg cena je 6000. Mislim i da su rasprodate na Eventimu. Isporuka moze bilo gde u BGu
June 10, 20159 yr Kod mene sestra kartu za Robi Vilijamsa - tribina, sedenje, num. mesto / 5000 dinara. Reg cena je 6000. Mislim i da su rasprodate na Eventimu. Isporuka moze bilo gde u BGu Ima ih na eventtimu za 4000. Nije lepo da se služiš tim metodama... :( Edited June 10, 20159 yr by Glas RazumaN
June 11, 20159 yr Prodajem daljinski za klimu Universal Jolly AIR plus. Samo isproban, i više nego nov. U prodavnici je oko 1300, ja sam otvoren za svaki dogovor :).
July 4, 20159 yr Uskoro cu biti u posedu navigacije Garmin DEZL 760 pa me zanima sledece - gde/kako najlakse da je utopim i za koliko novaca? U pitanju je kamiondzijska navigacija, ako sam dobro razumeo, pa je prilicno suzen krug potencijalnih kupaca.
July 5, 20159 yr odakle ti to jbt? dam ti 20 evra. pa kad je pomenuo kamiondžije, zar se odgovor ne nameće sam? navigacija je samo mali znak pažnje