eye of the beholder Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 HTC Sensation pravljen za Azijsko tržište radi na svim domacim mrežama; root-ovan i ovekloklovan; Namešten da radi kao Sensation XE with Beats Audio ima internu memoriju od 1,5GB; snima video u HD rezoluciji Android verzija OS 4.0.3 / HTC Sense 4.0 Uz njega idu: 2 baterije jedna od 1500mAh i 1 baterija koja je veceg kapaciteta (od 1950mAh) gumena crna obloga nova zaštitna folija za ekran kabl za punjač sa adapterom i orginal kutija.... cena prava sitnica 10.000 rsd
notenoughreasonsforclaire Posted December 25, 2014 Posted December 25, 2014 ...Naime, treba mi TV. Ona klasična varijanta, soc Samsung, sivi ili bilo kakav drugi. Dakle, neki standardni, marka nije važna, bitno je da normalno šljaka. Ako nekom stoji u nekom budžaku, pa mu ne treba ili hoće da ga se ratosilja, tu sam za ponude. Da se samocitiram, jer mi opet treba ista stvar. Ako neko može da pomogne, tu sam. I dalje je ovo aktuelno...
đorđe geprat Posted January 12, 2015 Posted January 12, 2015 trebao bi mi laptop za lokalca ovde u selu. važno je da je ispravan. može i bez baterije. XP, ofis i programi za zvuk i sliku. navedite cenu. PM znate.
Quizmaster Posted April 3, 2015 Posted April 3, 2015 Prodajem povoljno putovanje za dve osobe na Halkidiki. Nagrada je osvojena na kvizu, a vaučer podrazumeva besplatan prevoz autobusom i smeštaj, u vansezonskom terminu (do 25. maja ili nakon 17. septembra), dok ishrana nije uračunata.
Quizmaster Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Zamolio bih vas da pitate neke prijatelje koji bi možda hteli da odu na ovakvo putovanje, jer imam četiri takve nagrade (za četiri pobede koje sam postigao) i nemam mogućnosti da ih sve iskoristim.
Quizmaster Posted April 9, 2015 Posted April 9, 2015 Eh, koji sam ja prodavac... Ne napišem da je reč o desetodnevnom aranžmanu. Cena po dogovoru, naravno.
bokison Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 (edited) Ako nekome treba dečiji krevet, 150X80 u solidnom stanju, sa sve solidnim dušekom, neka me kontaktira. Cena: dž Lokacija: Zvezdara, Lion Edited April 28, 2015 by bokison
Mil@n Posted April 28, 2015 Posted April 28, 2015 Prodajem konfu, Intel I3 Gigabyte ploča Radeon 6770 1GB ddr5 750GB WD hdd DVD čitač 4GB kingstona 1333mhz 190 jevreja fiksno (ili 200, pa spuštam na 190, po izboru. :D
banatjanin Posted April 29, 2015 Posted April 29, 2015 Eh, koji sam ja prodavac... Ne napišem da je reč o desetodnevnom aranžmanu. Cena po dogovoru, naravno. gde na Halkidikiju (ako nisi već rasprodao)?
Quizmaster Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 (edited) Ponuda je još uvek otvorena... Od četiri nagradna vaučera koja sam imao ostao mi je još jedan ceo i polovina. Termini polaska su 20. maj ili 17. septembar, ceo aranžman svega 50 evra po osobi. Edited May 9, 2015 by Quizmaster
halloween Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Ponuda je još uvek otvorena... Od četiri nagradna vaučera koja sam imao ostao mi je još jedan ceo i polovina. Termini polaska su 20. maj ili 17. septembar, ceo aranžman svega 50 evra po osobi. Oglasi i ovde. http://www.putovanja.info/forum/forum/4-berza-opreme-i-rekvizita/
Quizmaster Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Odoše vaučeri, tako da sam uspeo da izvučem što se moglo od te nagrade. Hvala na potražnji i na pomoći! :)
maheem Posted June 4, 2015 Posted June 4, 2015 (edited) ako nekom treba dečje biciklo Sunny by Capriolo rado ću mu ga poslati:ispravan, potrebno je skinuti rđu sa šrafova. pogodan za uzrast 6-8 godina (I think)dajem ga for free ili u zamenu za dečiju "guralicu". ono sranje za malu đecu bez pedala Edited June 4, 2015 by maheem
Recommended Posts