Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

MMarkez je pao, stigao da zameni motor i da se vrati, i završice prvi

• Replies 965
  • Views 64.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pojeo mi forum post, ubiću se.

• James Marshall
    James Marshall

A što moraš da se posereš na gledaoce F1? Gledam ja i jedno i drugo, volim čitati šta god ko ima da napiše, eno čovjek na košarkaškoj temi objavljuje vijesti, sam na stranici, i nije mu mrsko. I hvala

• @Have_Fun A jebeš to kad se niko ne oglašava, bilo bi mi zanimljivije da razmenim po koju sa nekim ko prati ili iole prati, a ovako samo da frulam, nešto mi se ne da  Prošla trka isto ludilo - ni

Posted Images

1 hour ago, MeanM@ said:

MMarkez je pao, stigao da zameni motor i da se vrati, i završice prvi

Čudnom putanjom je ušao u box

🙄

• 3 weeks later...

Ogura na podijumu (vozio sam na igri za Trackhouse, odnosno Apriliu).ziga Konacno da se promeni period dominacije Ducatia (bar trenutno).

Da, izuzetno prija nedostatak Dukatija na postoljima i generalno u top 10 jer je prošla godina pogotovu (naravno zahvaljujući i Markezovim vožnjama koliko i motoru) bila najdosadnija ikad.

Naravno, da Banjaja nije pao i da je MM vozio, ne bi to bilo tako ali svakako Aprilija dominira što je samo po sebi čudo jer je to fabrika koja do bukvalno pre par godina nije ni pobedu imala a kamoli nešto više. Govori nešto i što DiĐanantonio nije mogao da se izbori sa Ogurom za podijum.

Pohvla i za Quartarara koji uspeva da izvuče verovatno 110% iz Yamahe (vidimo gde su ostali Yamaha vozači), baš bih voleo neki podijum za njega a pre svega da od sledeće sezone pređe na neki normalan motor tj Dukca ili Apriliju, ja sam siguran da je on po skilu top 3 u najgorem slučaju 5 vozača na gridu.

KTM umire, baš mi žao, Bindera sam mnogo gotivio uvek, pa i Beštiju koji je u Gresiniju imao baš ludački dobrih trka ali loši su baš iako su jedno vreme bili u dobrom usponu.

Pakao u Barseloni...

Akosti se ugasio motor, Aleks opalio u njega, opasno pao, motor mu opalio u Di Đanantonia, crvena zastava...

Samo što je krenula trka, novi padovi, nova crvena zastava...

Na kraju DiĐa uspeva do prvog mesta a Akosta koji je vodio u sve tri iteracije trke na kraju pada na 5. mesto da bi ga Ogura nekoliko krivina pre kraj srušio...

Fernandes srušio Martina totalno glupavo, Martin ušao u garažu hoće da se bije sa svojima...

Najveće razočarenje i dalje Banjaja koji ni bez 10 vozača na gridu ne može do podijuma... Sramotan je, čovek je dvostruki šampion....?

Bezeki nije iskoristio pad Martina, ni top 5...

Dobar poslednji krug, Aldeger se prišljamčio na podijum, a tu je i Mir na drugom mestu koga sam jedva prepoznao kada je skinuo kacigu jer "toliko" smo ga gledali u poslednje vreme...

• 2 weeks later...

I dalje prija ova dominacija Aprilie. Ogura zamalo do podijuma, mada je juce Fernandez dobio sprint, pa se ne bunim.hihi