Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Parapsihopatologija™

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Nije je imao jer mu je ovaj nije dao...

Epska smaračina od prvenstva za sve osim za MM fanove.

• Replies 965
  • Views 64.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Pojeo mi forum post, ubiću se.

• James Marshall
    James Marshall

A što moraš da se posereš na gledaoce F1? Gledam ja i jedno i drugo, volim čitati šta god ko ima da napiše, eno čovjek na košarkaškoj temi objavljuje vijesti, sam na stranici, i nije mu mrsko. I hvala

• @Have_Fun A jebeš to kad se niko ne oglašava, bilo bi mi zanimljivije da razmenim po koju sa nekim ko prati ili iole prati, a ovako samo da frulam, nešto mi se ne da  Prošla trka isto ludilo - ni

Posted Images

Tako nekako. Skinuo je par puta na oko 0.4 sekunde zaostatka i to je to. Neverovatno kako covek ne gresi (dobro, padne i on neki put, no kada nema incidenata samo je pitanje trenutka kada ce preuzeti celo trke).

• 2 weeks later...

Slabo mi slavite titulu Markesa rolleyes

Giacomo Agostini: 15 títulos (ocho en 500, siente en 350cc)

Ángel Nieto: 12+1 (seis en 50cc y siete en 125cc)

Valentino Rossi: 9 (siete en categoría reina, uno en 250cc y uno en 125cc)

Carlo Ubbiali: 9 (seis en 125cc y tres en 250cc)

Mike Hailwood: 9 (tres de 250cc, dos de 350cc y cuatro de 500cc)

Marc Márquez: 9 (siete en MotoGP, uno en Moto 2 y uno en 125cc)

John Surtees: 7 (cuatro en 500cc y tres en 350cc)

Phil Read: 7 (uno en 125cc, cuatro en 250cc y dos en 500cc)

Jim Redman: 6 (cuatro en 350cc y dos en 250cc)

Geoff Duke: 6 (dos en 350cc y cuatro en 500cc)

Mick Doohan: 5 en 500cc

Jorge Lorenzo: 5 (2 en 250cc y 3 en MotoGP) heart

Edited by Lancia

u depresiji smo

koliko je zabavno i koliko je mark harizmatican, ja sam prestao da pratim

4 minutes ago, sherman said:

u depresiji smo

koliko je zabavno i koliko je mark harizmatican, ja sam prestao da pratim

Ne volim ga ni ja nesto posebno, jbg ne mozes da mu poreknes da je megamajstor. Pricao sam u vreme kad ga je zadesila povreda sa nekim motordzijama, koji su hard fanovi moto trka, svi do jednog nisu verovali da moze da se vrati da bude sampion, naime povreda je takve prirode da dovodi u pitanje ne samo kontinuitet njegovog nacina voznje, nego i samu fizicku mogucnost obaranja motora na povredjenu stranu. Tip je cudoviste.

Sad ustvari moze da se vidi koliko je jaka bila konkurencija ranije i sta znaci kad je jedan Pedrosa primljen u Kucu slavnih iako nije bio svetski prvak. I mrtva trka je dal vise nedostaje pojedinacna ili timska konkurencija. meni cak vise ova druga.

Inace Markes sa svoje 32 godine moze da racuna na jos neku titulu, ako je toliko lud i ambiciozan, kao sto svi pricaju, ni Agostini nije daleko. Ono sto nikad nece uspeti, to je da osvoji srca fanova, jedan je Rossi, pa cemo imati preslikanu situaciju iz sveta tenisa.

Edited by Lancia

sve se slazem Lancia

ali ima toliko drugih lepih stvari kojima bi mogao da se bavi, ili da prosto proba da uziva u zivotu, a nas fanove da ostavi da uzivamo u pravom trkanju

ja da sam dorna ili kako se vec zove, bukv bih ga najurio, aj decko idi negde drugde smaraj

10 minutes ago, sherman said:

sve se slazem Lancia

ali ima toliko drugih lepih stvari kojima bi mogao da se bavi, ili da prosto proba da uziva u zivotu, a nas fanove da ostavi da uzivamo u pravom trkanju

ja da sam dorna ili kako se vec zove, bukv bih ga najurio, aj decko idi negde drugde smaraj

Zabole dornu, trenutno ima verovatno najboljeg vozača ikada kako vozi i juri rekorde, i to je narativ koji im takođe odgovara, iako je prvenstvo ekstremno dosadno i siguran sam da padaju brojke, gledanost, i popularnost generalno iako su promenili vlasnika i rade na marketingu više nego ikada.

Markezu se ima zameriti ucenjen dukati, Dukatiju ispaljivanje Martina što ih je koštalo i saradnje sa pramakom. Pohvalno je što je vozio prvu sezonu u Gresiniju za neke smešne pare ali opet, jurio se /ubedljivo/ najbolji motor na gridu, i nije to neka cena da on sa 1 titulom iza Rosija na to pristane, kratkoročno kako bi ispunio cilj a to je ova titula izjednjačenja i svaka sledeća. Sumnjam da se i Markez i Dukati nešto potresaju oko toga ali ipak će sve ovo ostaviti neke posledice i po nega, i po njih tj već je ostavilo. Doduše, smešno mi je kada Markezu zvižde pa Tardoci ne veruje i viče "pa on je crven, on je crven" u fazonu Dukati je samo su malo podcenili negativnu reputaciju koju MM ima kod Italijana naravno pre svih, a potom i kod ostalih fanova čitaj ogromna većina fanova praktično na svakoj stazi (u to sam se uverio na dve Italijanske i tri staze van Italije).

O tome kakav će legasi ostaviti osim kao verovatno najbolji vozač ikada trebao je da misli pre svega što se izdešavalo 2015. Podcenio je popularnost Rosija kome se onoliko inatio (šta god bilo ko mislio, celu tu sezonu sam odgledao ponovo sve jednu trku i jasno je kao dan da nije vozio kako inače MM vozi već je očigledno kalkulisao čitaj vozio sporije) a to ga košta toga da mu zvižde Italijani i ne samo Italijani 10 godina posle i što je verovatno najomraženiji vozač ikada. Opet, da nije toliko dobar, ne bi bio toliko ni omražen, ali nepotrebno je dao šlagvort svemu tome 2015e.

Što se budućnosti tiče, osim ako se nešto radikalno ne promeni siguran sam da može da naniže barem 2, 3 titule. Kada kažem radikalno ne promeni mislim da neko ima mnogo bolji motor od Dukatija. Ako neko bude imao malo bolji ili isti motor kao Dukati - MM će svojom nadljudskom vožnjom sve to otresti sa sebe kao prašinu. Opet, ova dominacija Dukatija traje već godinama a niko ni da im se približi osim Aprilije i to retko, tj na momente.

Stigla vest/potvrda upravo, MM prelom desne ruke..

1 hour ago, Have_Fun said:

Stigla vest/potvrda upravo, MM prelom desne ruke..

Sad bas citam, kazu rame je slomio. Covek ludak, zaginuce na kraju ph34r

Nisam gledao, jbg

• 4 months later...

Miler i Toprak ukrali šou :)

Niko nista ne komentarise, a vidim da smo vec imali prvu trku i to poprilicno zanimljivu.

Posle 10 godina intenzivnog praćenja i gledanja trka po kojekakvim vrletima, planinama i zabitima (znači nisam propuštao no matter what) prvi put sam propustio par trka na kraju prošle sezone. Tome je doduše kumovalo što sam ostao bez eona i nisam mogao da vraćam ali bukvalno mi se ogadio motogp što zahvaljujući Markezu što zahvaljujući tome što mu je celu sezonu glavni konkurent jbni rođeni brat, ništa loše od njih naravno, već nemoć i beda ostalih i odsustvo apsolutno bilo kakve drame.

Sad sam rešio vraćanje sa move box-om pa sam odmah u nedelju kad sam stigao sa Durmitora overio sve. Početak sezone obećava, deluje da se aprilia dodatno približila Dukatiju, Honda je izgleda napravila iskorak a yamaha je ostala isto sranje kao što je i bila. Banjaja nastavlja da se bukvalno sramoti mada mislim da ga zabole penis i da namerno vozi ležerno no pitanje je kakav će mu to ugovor i gde doneti ako se malo ne popravi jer mu ove godine ako se ne varam ističe u Dukatiju.

Očekujem od Martina po koji podijum i da bude dodatni pritisak na Markeza.

Markez je ludak i nemam sumnje da će opet da bude najbolji bez konkurencije samo kada se malo "uvoza" u sezonu, tako da kažem.

• 3 weeks later...

Divan dan danas, i pored pobede MM u sprintu, danas je izvisio za podijum a to je naravno super za prvenstvo.

2 aprilije na prva dva mesta obećavaju jaku borbu vs Dukati tj vs Markez jer Banjaja je očigledno propao kao žeton. Prosto, nema opravdanja za ovakve vožnje koje su samo nastavak prošle godine. Da sam Dalinja, zamenio bih ga odmah i uvozavao novog vozača jer ovaj svakako neće ostati sledeće godine.

Najveće razočarenje je KTM koji pored Akoste na suvi skil - ne može da prdne, a ima vozače tipa Vinjales i Bastijanini i Binder koji je pao.

DiĐa uspeo da odoli Markezu u borbi za podijum što može da bude veliki boost samopouzdanja pred nastavak sezone i za neke buduće duele kojih će sigurno biti.

• 1 month later...

Kako lud sprint!!!