December 25, 20168 yr Nisam ja smislio no debeli Sljivak: "zgnjauditi". "Zgnjaudio sam se" = nema sanse da se maknem s kauca i nisam ni za kakvu akciju, osim mozda da narucimo neku hranu.
September 8, 20186 yr P'nakh, the missing link između Lepe Brene i Star Trek. As in: visok momak, p'takh, izgubio p'nakh.
September 8, 20186 yr Glupati - lupati gluposti. Bravnik - pravnik stočne vrste. Krmenudla - restoran koji cu jednom otvoriti.
February 24, 20205 yr iz repertoara uvreda i igranja s bratom u detinjstvu (i danas vazi) gutoprdanjak - najveca uvreda kendzakenja - kada nekog okenja da da kos iz teske pozicije zaka - kad neko u tuci primi zadnji udarac, onaj ko je udario kaze 'zaka!'
July 6, 20204 yr Nisam ja (mislim da je glumica koja nastupa kao Dinja), ali mi se strasno svidja: Takotrebovanje
September 9, 20204 yr surfagija - forumasenje, redditasenje i hacker news (izmislio petogodisnji sin)
September 9, 20204 yr smackati se - sedeti sa mackom u krilu (ili ... bilo gde, gde gospodja macka odluci da sedne) drobnjak - izmisljotina moje sestre, koja me je kad sam imala 7 godina poslala u prodavnicu u prizemlju da kupim ''drobnjak''