urkozamanje Posted December 25, 2016 Posted December 25, 2016 Nisam ja smislio no debeli Sljivak: "zgnjauditi". "Zgnjaudio sam se" = nema sanse da se maknem s kauca i nisam ni za kakvu akciju, osim mozda da narucimo neku hranu.
peralozac Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 P'nakh, the missing link između Lepe Brene i Star Trek. As in: visok momak, p'takh, izgubio p'nakh.
pacey defender Posted September 8, 2018 Posted September 8, 2018 Glupati - lupati gluposti. Bravnik - pravnik stočne vrste. Krmenudla - restoran koji cu jednom otvoriti.
InvisibleLight Posted February 24, 2020 Posted February 24, 2020 iz repertoara uvreda i igranja s bratom u detinjstvu (i danas vazi) gutoprdanjak - najveca uvreda kendzakenja - kada nekog okenja da da kos iz teske pozicije zaka - kad neko u tuci primi zadnji udarac, onaj ko je udario kaze 'zaka!' 1
pasha Posted May 30, 2020 Posted May 30, 2020 Predlazem sledece izraze: predsednik-poglavar premijer-vlastodrzac
Lila Posted July 6, 2020 Posted July 6, 2020 Nisam ja (mislim da je glumica koja nastupa kao Dinja), ali mi se strasno svidja: Takotrebovanje
pasha Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Uticajnik-influenser Odstrana-ofsajd u fudbalu.
bags Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 surfagija - forumasenje, redditasenje i hacker news (izmislio petogodisnji sin)
Tale Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Kolotetkina (da odmeni malo kolotečinu, zbog rodne ravnopravnosti i vulina). 3
Filozof manijak Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 Šlunjo - osoba koja besciljno tumara 1
mirjam Posted September 9, 2020 Posted September 9, 2020 smackati se - sedeti sa mackom u krilu (ili ... bilo gde, gde gospodja macka odluci da sedne) drobnjak - izmisljotina moje sestre, koja me je kad sam imala 7 godina poslala u prodavnicu u prizemlju da kupim ''drobnjak'' 1 1
Recommended Posts