danijel99 Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 To baš magnezijum hlorid tražiš u apoteci? ....shit has hit the fan... Da brate ili u zdravoj hrani. I destilovanu vodu i pomijesas. 30g magnezijum hlorida na 100ml destilovane i to ti je to.
dragance Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 Kakve vezbe predlazes dragance? Moraću da nacrtam, lakše će mi biti da objasnim. Za par sati sam na poslu, preko mobilnog ni crtanje nije baš jednostavno.
Frile Posted September 26, 2016 Posted September 26, 2016 zar ne bi trebalo toga da ima u svakoj apoteci? pa to je obična "gorka so" zeznuo sam se "gorka so" (iliti epsom salt) koje ima po apotekama je magnezijum sulfat, a ne magnezijum hlorid o kom je ovde reč
danijel99 Posted September 28, 2016 Posted September 28, 2016 Moraću da nacrtam, lakše će mi biti da objasnim. Za par sati sam na poslu, preko mobilnog ni crtanje nije baš jednostavno. Sta bi drgance? Ne moras da crtas. Samo idi na Google Images i kucaj "back pain exercises" ili "discus hernia exercises" i onda mi proslijedi link od slike.
Bright Billy Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 guglajte Dr Stuart McGill on je jedan od vodecih autoriteta na ovu temu, ima relativno dosta njegovih klipova na netu a mogu i knjige da se naruce...
gagilija Posted November 15, 2016 Posted November 15, 2016 da, ima i onih koji njegova ucenja primenjuju u svom radu :)
Bright Billy Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) ovde, u bg? edit. sad tek prevrteh par stranica unazad, pa sam i procitao tvoje postove. aj baci na pm link za tvoju vezbaonicu, il neku drugu koju preporucujes. ja sam letos imao upalu dva diska, pa se sad plasim i najmanjeg bola u ledjima... svi mi kazu da je joga dobra za te stvari, pa bih nekako da je ubacim u svoje standardne fizicke aktivnosti. al naravno, isao bih jedino kod nekog ko zna sta radi (kad su donja ledja u pitanju). Edited November 17, 2016 by Bright Billy
gagilija Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 da, za svoje kolege ne znam, jer mahom forsiraju hiperfleksibilnostj, mada ima i onih koji su se opametili...ali znam za neke kondicione trenere recimo...
Bright Billy Posted November 17, 2016 Posted November 17, 2016 (edited) a kakav je tvoj program po tom pitanju? pitam posto vidim da si upucena u temu. i ne moras ovde da mi odgovoris, ako ti je lakse, pusti neki kontakt na PM... Edited November 17, 2016 by Bright Billy
mustang Posted March 20, 2018 Posted March 20, 2018 imate li neka iskustva sa dr. ljubomirem miticem sa vma, neurohirurg.
askeladden Posted May 19, 2018 Posted May 19, 2018 https://goo.gl/images/2nmRpE Pomaze za ledja dosta
mustang Posted March 31, 2019 Posted March 31, 2019 moja sestra opet najebala. nije proslo ni godinu dana od operacije, opet je nepokretna. bolovi nenormalni. ide sutra na mri...ali kako je to moguce?!? i vezbala je laganica sve by the book
Recommended Posts