banatjanin Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 Oderi ga, obavezno. Ne samo krljušti, već oguli kožu komplet, kod tako velikih komada je kao đon i ima jak, riblji, algasti miris. Takođe, po sredini ćeš videti liniju tamnijeg mesa, duž bočne linije, to odstrani oštrim nožem, nema dobar ukus. U ostatku uživaj
Haralampije Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) Odro'sam ga narafski, glede te tamnije particije mesa, ne smeta mi. Ikre ima dobrih 2 kile, to uvek fali za corbu. Tolstolobik vazi za trash ribu, kad je mali 2-3 kg meso je bas lose i vodnjikavo ali kad je velik (sto veci!) to je vec druga prica. Medju najboljim fish paprikasima koje sam jeo do sad, visoko se kotira jednostavan recept gde ide tol. + domaca dimljena slanina, luk,zacini i vrlo malo vode. Edited June 9, 2020 by Haralampije
banatjanin Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 (edited) Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču Edited June 9, 2020 by banatjanin
aram Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 4 hours ago, Haralampije said: Moj westi ima 8,5 kg. Planiram kotlic od istog vec duze vreme
Haralampije Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 1 hour ago, aram said: Tacno sam znao da ces tako rezonovati, pre bih tebe filmski poljubio nego pojeo svog clana porodice
Skyhighatrist Posted June 9, 2020 Posted June 9, 2020 6 hours ago, banatjanin said: Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču Ovo je vrhunska stvar!
Recommended Posts