Jump to content
IGNORED

RIBA

Allegra

Recommended Posts

Posted

Oderi ga, obavezno. Ne samo krljušti, već oguli kožu komplet, kod tako velikih komada je kao đon i ima jak, riblji, algasti miris. Takođe, po sredini ćeš videti liniju tamnijeg mesa, duž bočne linije, to odstrani oštrim nožem, nema dobar ukus. U ostatku uživaj :)

• Replies 96
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• yolo

14

• Аврам Гојић

13

• wall

8

• darling

8

Posted (edited)

Odro'sam ga narafski, glede te tamnije particije mesa, ne smeta mi. Ikre ima dobrih 2 kile, to uvek fali za corbu. Tolstolobik vazi za trash ribu, kad je mali 2-3 kg meso je bas lose i vodnjikavo ali kad je velik (sto veci!) to je vec druga prica. Medju najboljim fish paprikasima koje sam jeo do sad, visoko se kotira jednostavan recept gde ide tol. + domaca dimljena slanina, luk,zacini i vrlo malo vode.

Edited by Haralampije
Posted (edited)

Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču

Edited by banatjanin
Posted
4 hours ago, Haralampije said:

Moj westi ima 8,5 kg. :D  Planiram kotlic od istog vec duze vreme

:cry:

Posted
1 hour ago, aram said:

:cry:

Tacno sam znao da ces tako rezonovati, pre bih tebe filmski poljubio nego pojeo svog clana porodice :D

Posted
6 hours ago, banatjanin said:

Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču

Ovo je vrhunska stvar!