June 9, 20204 yr Oderi ga, obavezno. Ne samo krljušti, već oguli kožu komplet, kod tako velikih komada je kao đon i ima jak, riblji, algasti miris. Takođe, po sredini ćeš videti liniju tamnijeg mesa, duž bočne linije, to odstrani oštrim nožem, nema dobar ukus. U ostatku uživaj
June 9, 20204 yr Odro'sam ga narafski, glede te tamnije particije mesa, ne smeta mi. Ikre ima dobrih 2 kile, to uvek fali za corbu. Tolstolobik vazi za trash ribu, kad je mali 2-3 kg meso je bas lose i vodnjikavo ali kad je velik (sto veci!) to je vec druga prica. Medju najboljim fish paprikasima koje sam jeo do sad, visoko se kotira jednostavan recept gde ide tol. + domaca dimljena slanina, luk,zacini i vrlo malo vode. Edited June 9, 20204 yr by Haralampije
June 9, 20204 yr Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču Edited June 9, 20204 yr by banatjanin
June 9, 20204 yr 4 hours ago, Haralampije said: Moj westi ima 8,5 kg. Planiram kotlic od istog vec duze vreme
June 9, 20204 yr 1 hour ago, aram said: Tacno sam znao da ces tako rezonovati, pre bih tebe filmski poljubio nego pojeo svog clana porodice
June 9, 20204 yr 6 hours ago, banatjanin said: Moj ćale je od njih pravio pljeskavice, povadi veće kosti, dva puta kroz flajš mašinu, luk, slantnica i začini, pa na tanjiraču Ovo je vrhunska stvar!