Pikoleta Posted September 29, 2009 Author Share Posted September 29, 2009 to sto je sporina kojom napredujemo u pokrivanju glava, ravna konacno pokrivenoj povrsini, neka vas ne brine. i ja volim snalice. Link to comment
halloween Posted October 23, 2010 Share Posted October 23, 2010 Imam beli kačket (50% zečija dlaka, 30%vuna, 20% poliamid), na etiketi za održavanje svi znaci precrtani (zabranjeno je hem.čišćenje,pranje, peglanje, sušenje u mašini, izbeljivanje). U radionici za hemijsko čišćenje rekli su mi da mogu da uzmu samo na moju odgovornost za moguća oštećenja. Koji je najbezbedniji način da očistim ovu kapu, bar sa unutrašnje strane? Link to comment
Hippie Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 super toplo em super slatko; Link to comment
darling Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Imam beli kačket (50% zečija dlaka, 30%vuna, 20% poliamid), na etiketi za održavanje svi znaci precrtani (zabranjeno je hem.čišćenje,pranje, peglanje, sušenje u mašini, izbeljivanje). U radionici za hemijsko čišćenje rekli su mi da mogu da uzmu samo na moju odgovornost za moguća oštećenja. Koji je najbezbedniji način da očistim ovu kapu, bar sa unutrašnje strane?ja bi to u masinu na program za zavese, ladna voda, minimalan broj obrtaja. poliamid trpi sve, vuni nece smetati, zeka nece znati. Link to comment
msmodesty Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 setila sam se da vec godinama ima jedan ovakav ali sa jos vecim obodom koji mi padne preko pola lica pa me niko ne vidi. odlican kad coveku nije ni do cega a i greje i zapravo daje neki chic Link to comment
msmodesty Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) E, ocu ja da kupim sesir. Gde da trazim (na internetsu), neki sa uskim obodom.ja sam u H&M-u videla bas puno lepih muskih sesira, bas sa uskim obodom i ne mnogo skupi(edit - za internet ne znam, sesir mora da se proba...) Edited November 25, 2010 by msmodesty Link to comment
расејан Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 E, ocu ja da kupim sesir. Gde da trazim (na internetsu), neki sa uskim obodom.Зрењанинска (бивша) фабрика шешира, упутство овде а налази се на крају улице др Зорана Каменковића (уличица што иде од СУПа а није она главна са 4 траке, има свега 3 ћошка). Link to comment
Gonzo Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 (edited) Je li, majstore, jesi provalio da je rasejani okacio fotografije svog sesira i sesira koji je kupio zeni. A mogu da se kladim da je i cerki pazario jedan. al ćeru iliti ć™ nije okačio. garant je slatkica <_< Edited November 25, 2010 by Gonzo Link to comment
расејан Posted November 25, 2010 Share Posted November 25, 2010 Hvala rejsi. U Solunu dinar somun...Je li, majstore, jesi provalio da je rasejani okacio fotografije svog sesira i sesira koji je kupio zeni. A mogu da se kladim da je i cerki pazario jedan.Јок, гребе се код жене, два шешира две главе, није кућа тесна...Можда мало смарам са овим, ал' хвата ме она атмосфера опште последње распродаје свега, прошлости, државе, шешира, тепиха, сад и никад више. Више ни не знам да ли је ово сувенир, шешир, симбол уништавања индустрије, ал' имам тај осећај да ће неко једног дана да ме псује што сам био ту а нисам казао, па су пропустили ту последњу прилику. После овог, долазе само кинеска срања. Link to comment
Hippie Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 mmmm, lepog li posta.... lepi sesiri za BGhosta; Iceberg’s Traveling Bohemian Artists at Milan Men Fashion Week 2010 verzije "the newsboy cap" su definitivno IN Link to comment
ljuttko Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 Tako je, kako je. Vidis da i nasa slova izumiru :-) Zivim u modernom gradu, u kraju koji je nekad vazio za boemski i gde su crveni fenjeri najsjajnije sjali. A sesir cu da nadjem i ovde, nabijem ga na kurac. Prave i za taj deo tela ili ima običnih a malih brojeva Link to comment
Otto Katz Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 (edited) Nosim ovo ribarsko pokrivalo, kupio u očaju u Briselu kod Arapa na Avenue de Stalingrad kad sam po kiši tražio halvu ćeten. Svi mi se smiju. Modna policijo, daj savjet. U Berlinu sam se zaljubio u Prinz Heinrich Mütze, ali mi nekako previše, kako da kažem, anahrona.Svidža mi se i ovaj klobouk, ali izgledam kao fićfirić zajebant i malo mi narušava urođeni autoritet.Šta da se radi? Edited November 26, 2010 by king louie Link to comment
halloween Posted November 26, 2010 Share Posted November 26, 2010 setila sam se da vec godinama ima jedan ovakav ali sa jos vecim obodom koji mi padne preko pola lica pa me niko ne vidi. odlican kad coveku nije ni do cega a i greje i zapravo daje neki chicKoje je boje tvoj? Moj je crven.Gledam fotografije sa prijema kod Tadića& Josipovića. Ovde bi i Džon Vejn skinuo šešir, al' neki ne daju svoj kačket. Kačket moy! Link to comment
Recommended Posts