Jump to content

pokrivala za glavu

Featured Replies

ovo kupujem cim skratim siske..... il_430xN.66416995.jpg

samo pricate niko nista ne pokazuje...Leonora Beograd i Lacoste
:D @ Mašinac, nisu ti loši oni šeširići!! :naughty: ja stalno planiram da kupim si neki dobar kačket, pa nikad da ga kupim...al volim ovakva pokrivala ponekad. post-1652-1245932215.jpg
  • Author

meni mala doza inkognitosti djeluje privlacno, zato mi se svidja jedna od rozmarinih kreacijai ta khakisiva, jes' da je uzbudjujuca k'o prasina, ali u ovom slucaju kod mene je iznenadjujuce prosla

meni mala doza inkognitosti djeluje privlacno, zato mi se svidja jedna od rozmarinih kreacijai ta khakisiva, jes' da je uzbudjujuca k'o prasina, ali u ovom slucaju kod mene je iznenadjujuce prosla
malo je - relativno.ako si na knitted balaklavama, promasila sam temu.inace, nema niceg uzbudljivijeg od posmatranja cestica prasine koje (po)padaju ili susenja slike, radjene u ulju.osim, mozda, tv prenosa golfa. poz
samo pricate niko nista ne pokazuje...Leonora Beograd i Lacoste
supiššš....ne postoji ženska glava kojoj pokrivalica ne povećava stepen intrigantnosti. scenario fijasko je rezervisan za muške.khm. :lol:sanfrancisco846.jpg
  • Author

leptinikola ne moze da promasi temu. jos uzbudljivije bi bilo da odemo na pecanjepsvas dvoje, msmod&gazza, mrtva trka. ne znam koga bih pre u obod sesirica cmoknula

lpn je jedna sto joj misli vrludaju pa nema teme: bez mete, ne moze da promasi :P pecanje je zivotna filosofija, daleko van mog domasaja.ali.pecaroski sesiri... cvrsti, a meki. platneni. nja-nja boja. sa svim onim dzepicima, zipicima, prostepanim trakama za za zadenuti... a tek prsluci! rokoko!jedan od malobrojnih razloga zbog kojih bih volela da sam musko, pa da ladno nosim sve to.poz

• 3 weeks later...

da priupitam ovde - da ne zna neko gde u gradu postoji ikakav izbog kacketa, a da to nisu sportske radnje ?video sam da ih ima u Conversovoj radnji u Uscu, ali sem toga mi nista ne pada na pamet.ps - optimalno bi bilo da su flex fit, ali sada znam da preterujem :)

Imali su kackete u Balkanskoj (pri dnu) u onoj radnji koja pravi sesire. Jedina caka je sto je ova info od pre 2 leta, od tada nisam prosla tuda, ali mislim da vredi pokusati ;)

shajze, znao sam da sam se pogresno izrazio :)nisam mislio na kackete, to cu najesen da jurim, nego na klasicne tzv baseball capsnpr :2rdkevr.jpg

Cekaj, pa svi imaju klasicne bejzbol ili cak i one moderne kamiondzijske rupicaste u zadnjoj polovini :) .Najk, Adidas, LaKostA, svi skejt shopovi, Urban shopovi, Sisli, Beneton, Springfild, Enerdzi, Timberland, Diesel... itd.Jesam istina nabrojao i neke sportske radnje.

U Uscu je bio zanimljiv Adidas, kamiondzijski, sivi, ali avaj videh isti na Enrikeu... :P

Edited by C žeton

L imau ti truckerski negde blanko, bez etiketa?

ne vide...