Hippie Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 ovo kupujem cim skratim siske..... Link to comment
batticuore Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 samo pricate niko nista ne pokazuje...Leonora Beograd i Lacoste :D @ Mašinac, nisu ti loši oni šeširići!! ja stalno planiram da kupim si neki dobar kačket, pa nikad da ga kupim...al volim ovakva pokrivala ponekad. Link to comment
Pikoleta Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 meni mala doza inkognitosti djeluje privlacno, zato mi se svidja jedna od rozmarinih kreacijai ta khakisiva, jes' da je uzbudjujuca k'o prasina, ali u ovom slucaju kod mene je iznenadjujuce prosla Link to comment
le petit nicolas Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 meni mala doza inkognitosti djeluje privlacno, zato mi se svidja jedna od rozmarinih kreacijai ta khakisiva, jes' da je uzbudjujuca k'o prasina, ali u ovom slucaju kod mene je iznenadjujuce proslamalo je - relativno.ako si na knitted balaklavama, promasila sam temu.inace, nema niceg uzbudljivijeg od posmatranja cestica prasine koje (po)padaju ili susenja slike, radjene u ulju.osim, mozda, tv prenosa golfa. poz Link to comment
yolo Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 samo pricate niko nista ne pokazuje...Leonora Beograd i Lacoste supiššš....ne postoji ženska glava kojoj pokrivalica ne povećava stepen intrigantnosti. scenario fijasko je rezervisan za muške.khm. Link to comment
msmodesty Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 nemoj da si tako strog prema sebi, uzmimo da je umesto intrigantnosti kod muskih vise izrazen efekat - provokativnostiputovanje sesirima.sesir radnika na poljima secerne trske french touch vs skandinavski mrazima toga jos :o za svako novo pokrivalo za glavu imam isti odgovor - treba mi kad setam kerove -_- Link to comment
Pikoleta Posted June 25, 2009 Author Share Posted June 25, 2009 leptinikola ne moze da promasi temu. jos uzbudljivije bi bilo da odemo na pecanjepsvas dvoje, msmod&gazza, mrtva trka. ne znam koga bih pre u obod sesirica cmoknula Link to comment
le petit nicolas Posted June 25, 2009 Share Posted June 25, 2009 lpn je jedna sto joj misli vrludaju pa nema teme: bez mete, ne moze da promasi :P pecanje je zivotna filosofija, daleko van mog domasaja.ali.pecaroski sesiri... cvrsti, a meki. platneni. nja-nja boja. sa svim onim dzepicima, zipicima, prostepanim trakama za za zadenuti... a tek prsluci! rokoko!jedan od malobrojnih razloga zbog kojih bih volela da sam musko, pa da ladno nosim sve to.poz Link to comment
Alphons Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 da priupitam ovde - da ne zna neko gde u gradu postoji ikakav izbog kacketa, a da to nisu sportske radnje ?video sam da ih ima u Conversovoj radnji u Uscu, ali sem toga mi nista ne pada na pamet.ps - optimalno bi bilo da su flex fit, ali sada znam da preterujem :) Link to comment
pachule Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 Imali su kackete u Balkanskoj (pri dnu) u onoj radnji koja pravi sesire. Jedina caka je sto je ova info od pre 2 leta, od tada nisam prosla tuda, ali mislim da vredi pokusati ;) Link to comment
Alphons Posted July 11, 2009 Share Posted July 11, 2009 shajze, znao sam da sam se pogresno izrazio :)nisam mislio na kackete, to cu najesen da jurim, nego na klasicne tzv baseball capsnpr : Link to comment
C žeton Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 Cekaj, pa svi imaju klasicne bejzbol ili cak i one moderne kamiondzijske rupicaste u zadnjoj polovini :) .Najk, Adidas, LaKostA, svi skejt shopovi, Urban shopovi, Sisli, Beneton, Springfild, Enerdzi, Timberland, Diesel... itd.Jesam istina nabrojao i neke sportske radnje. Link to comment
C žeton Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 (edited) U Uscu je bio zanimljiv Adidas, kamiondzijski, sivi, ali avaj videh isti na Enrikeu... :P Edited July 12, 2009 by C žeton Link to comment
MachineGunEtiquette Posted July 12, 2009 Share Posted July 12, 2009 L imau ti truckerski negde blanko, bez etiketa? Link to comment
Recommended Posts