Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено :D, сумњивог квалитета генерално.

Слична прича и за пицу, тесто ми је најбитније, плус они основни додаци, ако је маргарита добра онда је то то.

Ту сам као Италијан, кад видим људе да трпају све што дохвате на пицу слоши ми се. :D

• +1 8
  • Hvala 1
Posted
3 hours ago, johan nagel said:

Мени је код бурека поента у самом тесту, корицама па тек онда у некаквом надеву, који ако је лош боље да га нема. Некад сир рецимо буде ужасан, или месо пресољено, пребиберено :D, сумњивог квалитета генерално.

Слична прича и за пицу, тесто ми је најбитније, плус они основни додаци, ако је маргарита добра онда је то то.

Ту сам као Италијан, кад видим људе да трпају све што дохвате на пицу слоши ми се. :D

Kao i kod sendviča, ako je leba loš jebeš šta je između. :D

• +1 1
  • 2 weeks later...
Posted (edited)

Jutros nisam ponela od kuće, htela da izbegnem Skroz dobru pekaru jer mislim da je pakao šta stavljaju. 

Uđem u neku na zelenjaku, nije Jovanović, nego ona pored ugla, gde počinje prolaz. Ali ona što gleda ka stanici, ne ono ka prolazu.

Znači, nemojte da se zajebete pa uđete tu nikad

Mislim da je ovo nešto najgore što sam ikad jela. A pritom košta mislim 195 dinara. Neću se otrovati, prosto jer unutra nema ničega :covid19:

osim ulja, pa sam stala na pola

Edited by Svemir Zeka
Posted

Шта фали сдп, оне пите су им сасвим коректне, посебно тако у журби с ногу с обзиром да их има на сваком ћошку..

Те пекаре на зелењаку одувек изгледају крајње језиво, уклапају се у амбијент.

• +1 1
Posted
On 23. 10. 2024. at 15:14, johan nagel said:

Мени је код бурека поента у самом тесту

Bas ovo. Zato sam kao mali voleo prazan burek sa onim trouglastim jogurtom. To je kao back to essentials, fine breakfasting :D 

Posted
On 7. 11. 2024. at 13:17, Shan Jan said:

Bas ovo. Zato sam kao mali voleo prazan burek sa onim trouglastim jogurtom. To je kao back to essentials, fine breakfasting :D 

Ja samo prazan i sad. Al moram reci da ja i taj prazan racunam u novotarije jer kad sam bio klinac burek je bio sir, meso i jabuke. Na meru. A ne ko sad cetvrt tepsije, doduse manje od one iz mog detinjstva. Jeo sam uvek sir al tako sto rascerecim burek i povadim sir (pojedem uglavnom dok vadim) pa posle gustiram kore. Sad uzivancija kad ima prazan.

Maslenica i lisnata pogaca su radile poso pre praznog bureka al nisu bile dovoljno cesto na meniju. 

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

Kakav jebeni trouglasti jogurt, izvor bacila, nikad prljaviju ambalažu za bilo šta nisam video.

• Haha 1
Posted
On 21. 10. 2024. at 22:15, Nikodije said:

Ilić je kod mene, sve preporuke, za sve ove godine nisam tamo uzeo loš burek. Uvek vruć i masan.

topčina je ilić

sir deluje da je pravi, a ne ona prevara sa grizom što joj mnogi pribegavaju

• +1 2
Posted
On 7. 11. 2024. at 9:35, Svemir Zeka said:

Jutros nisam ponela od kuće, htela da izbegnem Skroz dobru pekaru jer mislim da je pakao šta stavljaju. 

trovacnica samo takva. pegla mi se baca kad im vidim reklamu i logo

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

SDP su zamrznute pite/bureci/potkovice

na vama je...

Posted
Spoiler

i pokoja zalutala bubasvaba :fantom:

• +1 1
Posted

Ја често банем у ону код Фонтане и нисам их још запазио :D

За пите не знам да л’ су замрзнуте али су више него океј за појести у пролазу у крају кад те мрзи да се цимаш по ишта боље.

Бар мени јелте, ппплава крв се може и не сложити :D

• +1 1
  • Vojvodo,serdare 1
Posted

ma ta zamrznutost ako je posao pošten nije neki downer, svejedno

u grčkoj je to rasprostranjeno onoliko, ko je prirodno smota i napuni kako treba - nosi šnjur i u zamrzivač

ako ti je nezamrznuta bezveze džaba ti.