Ajant23 Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 na najneocekivanijem mestu sam pojeo jednu od boljih potkovica sa sirom u poslednje vreme - na zrenjaninskom putu kod velike raskrsnice na samom kraju borce, sa desne strane ima mala pekara po imenu "forma", nesto izmedju veceg kioska i omanjeg zidanog objekta. ako vas put nanese na tu stranu, obavezno svratite. radi samo prepodne.Ovde sam ti okačio recept za Burek...
ivy Posted January 4, 2014 Posted January 4, 2014 e jela sam burek kod Trpkovica danas i dobar jeali je ipak bolji ovaj u mom selu,slicni su,to je taj ukus testa samo sto je ovaj kod Trpkovica bio jaakoo masan i malo prepunjen sirom za moj ukus dok ovaj u mom selu ima hrskaviju koricu..hm..
mire Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 http://www.slobodnadalmacija.hr/Mozaik/tabid/80/articleType/ArticleView/articleId/245182/Default.aspx
darling Posted May 16, 2014 Posted May 16, 2014 meni to burek jeste nije sir meso uvek bilo ko hleb kruh mlijeko mleko. dakle, sve je to isto sranje.
Ravanelli Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 http://festival.mikser.rs/sr/video/novo/69876/pri%C4%8Da-o-pekari-%E2%80%9Ccrvena-zvezda-savamala%E2%80%9C
boshoku Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 pričali smo već o njoj, kako ovdi, tako i na b92 (pre više od 10 godina) - old skul u najboljem smislu
Ravanelli Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 joj matori kako si naporan. daj se skini malo sa foruma i baci se na hors, učini sebi uslugu. znam da je pričano o zvezdi, zato i kačim
precog Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 Jesi li probao drapano prase, kazu ljudi da je ukusno? Delujes kao neko kome bi moglo da se svidi. [emoji3]
boshoku Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) nema potrebe za nerviranjem, poenta je bila u drugom delu posta odlična pekara Edited August 15, 2014 by boshoku
Timmy Posted August 15, 2014 Posted August 15, 2014 (edited) Da pohvalim komsijsku pekaru na dnu Visegradske. Dobar je i burek i sve ostalo sto sam probao. A posebno mi se dopada kad narucim npr. 250g bureka, a oni odseku i izmere 280. Nikad ne pitaju dal mi je to ok, vec odmah spakuju, a naplate samo 250g koliko sam i trazio. Jebo tih 30g ili 10din razlike, mene ta sitnica uvek odusevi i to mi bude dodatni razlog da svratim do njih. Ranije je bio dobar burek u pekarama koje su se zvale nonstop burek ili nesto tako. Jedna je bila pri dnu Makenzijeve, 100m iznad Slavije sa desne strane. A druga 500m napred, tacno preko puta cuburskog parkica, odmah iza one cuvene kafane, a sad ne mogu da se setim imena, na vrh mi jezika (molim pomoc za ime kafane sad me bas kopka :) ) Nisam u ovim pekarama jeo burek bar 6-7 godina, pa ne znam da li i rade i dalje i kakav im je burek. Edit: Cuburska lipa :) Edited August 15, 2014 by Timmy
Recommended Posts