boshoku Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ja naleteh pre cirka (pun intended) 2. dine i upravo kad se izblejavalo u kc čorbi (srećom ne često: ulaznica, pokazivanje ajfona..), pre toga, obavezno stajalište je bilo bristol. posle se ustalio u programu
Dr Arslanagić Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Uprkos groznome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.
assück Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Uprkos grozahvaljujuci divnome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.
*edited by mod Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 (edited) u bristooolu je i dalje najjeftinije pivo u centru dgra, a zvezda je full on legenda. premasno za moj ukus, al' se tazbina kune u.Nemoguce da je jeftinije od Korza tamo pored kneza?EDIT: sad videh post ispod i izgleda da ga sije za 20-30 kinti Edited September 16, 2012 by pavllle
Yzerman Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.
assück Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 jeo jednomsa sirom je bila onako, sa visnjama je bila grozna
mire Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 a može i iz hercegovine...u mostaru je najbolji (ili jedan od) bio u pekari "velež", u šantićevojjbg, tu bila linija razdvajanja, kroz frontaostala samo sećanja
duda Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 u sarajevu, pekara ''ukrina'' (lukavica, srpski deo)ne znam za burek, al' što im je sirnica i bundevara
Milogled Bluff Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 2/4 sa mesom kod Ljazera. Sazuvanje.
MayDay Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 ja sam jutros opet dala sansu bureku i pojela pola cetvrtine i morala sam da trcim da sperem kaladontom lojcinu iz usta.nismo vise drugari definitivno, a nekad sam ga volela onoliko!
Sir Oliver Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 u pekari na sentandrejskom putu ( ns) imaju burek-lazanjuubit će me radoznalost ko mačku
yolo Posted June 3, 2013 Posted June 3, 2013 Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.bili nekad na kalenicu pa ekspresno propali... zaboravljali da stave dovoljno fila u svoje pite.... ili da ih pristojno ispeku da ne jedes zivo testo.... no mozda su se popravililosa vest je da se burek u mutapovoj kod cede pokvario posle smrti gazde, jeo sam pre neki dan sa mesom i qrcu valjao nijedocim je tripkovicev cisto zlo. svetska zdravstvena organizacija da ga zabrani jer lomi psihu i unistava gastroenteroloskoendokrinokardiovaskularni trakt.
Recommended Posts