Jump to content
IGNORED

Najbolji burek

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

ja naleteh pre cirka (pun intended) 2. dine i upravo kad se izblejavalo u kc čorbi (srećom ne često: ulaznica, pokazivanje ajfona..), pre toga, obavezno stajalište je bilo bristol. posle se ustalio u programu

Posted

Uprkos groznome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.

Posted
Uprkos grozahvaljujuci divnome imenu, "Crvena zvezda" vl. Maksima Blazevica je brutalna pekara/burekdzinica... Bila je skoro na nekoj od ovih beogradoloskih TV emisija.
Posted (edited)
u bristooolu je i dalje najjeftinije pivo u centru dgra, a zvezda je full on legenda. premasno za moj ukus, al' se tazbina kune u.
Nemoguce da je jeftinije od Korza tamo pored kneza?EDIT: sad videh post ispod i izgleda da ga sije za 20-30 kinti :Hail: Edited by pavllle
  • 4 weeks later...
Posted

Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.

Posted

jeo jednomsa sirom je bila onako, sa visnjama je bila grozna

• 1 month later...
Posted

a može i iz hercegovine...u mostaru je najbolji (ili jedan od) bio u pekari "velež", u šantićevojjbg, tu bila linija razdvajanja, kroz frontaostala samo sećanja

Posted

u sarajevu, pekara ''ukrina'' (lukavica, srpski deo)ne znam za burek, al' što im je sirnica i bundevara :wub:

• 1 month later...
Posted

2/4 sa mesom kod Ljazera. Sazuvanje.

Posted

ja sam jutros opet dala sansu bureku i pojela pola cetvrtine i morala sam da trcim da sperem kaladontom lojcinu iz usta.nismo vise drugari definitivno, a nekad sam ga volela onoliko!

• 5 months later...
Posted

u pekari na sentandrejskom putu ( ns) imaju burek-lazanjuubit će me radoznalost ko mačku

Posted
Pite ispod sača (tako se zove radnja!) u Kumodraškoj, preko puta pošte u Darvinovoj, a tačno iznad Ideje... fenomenalne pite, a imaju i meso (batak i karabatak ispod sača sa krompirom - 190 din) i junetinu (preskupo). Imaju u cenovniku i neku rolovanu prasetinu, ali to nisam probao. Mislim da neki Bosanci drže radnju, ognjište je otvoreno, sve može da se vidi kako se peče i kako tetka mesi kore za pitu.
bili nekad na kalenicu pa ekspresno propali... zaboravljali da stave dovoljno fila u svoje pite.... ili da ih pristojno ispeku da ne jedes zivo testo.... no mozda su se popravililosa vest je da se burek u mutapovoj kod cede pokvario posle smrti gazde, jeo sam pre neki dan sa mesom i qrcu valjao nijedocim je tripkovicev cisto zlo. svetska zdravstvena organizacija da ga zabrani jer lomi psihu i unistava gastroenteroloskoendokrinokardiovaskularni trakt.