assück Posted June 5, 2012 Posted June 5, 2012 pa imaš goranaca i po beogradu. onaj na kanarevom je kidao sa burekom
April Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Posle dužeg vremena probao burek s mesom kod Korićanskog na Lionu...ma kakvi. Petrović rula.
Parsons Posted June 11, 2012 Posted June 11, 2012 Ljupče u Dalmatinskoj, definitivno.2x250 grama sa sirom, pre neki dan. :D inace, tamo ne prodaju hleb, u radnji ima 2 reda, jedan za pecivo, a jedan duuuugacak za burek.
April Posted July 6, 2012 Posted July 6, 2012 Probao burek u Spartaku u Subotici. Stara škola, malo lici na Petrovicev. Dobar.Ponovo testirao i Lipu. Prijatno iznenadjenje. Izgleda da kvalitet varira od smene u kojoj se mesi. Ovog puta sam ubo bolju varijantu, manje masan. A i bio sam gladan kao vook.
ajgor Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Posle dužeg vremena probao burek s mesom kod Korićanskog na Lionu...ma kakvi. Petrović rula.Bio juče kod Petrovića posle trista godina, sabio pola kile sa sirom bez disanja :) I dalje bezobrazno dobro, kore ne premasne i odlično pečene, kao kod Čede, sir kako Bog zapoveda, jedva sam izdržao da ne spalim usnu duplju.
duda Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 prejako! :lolol:pa koliko čovek mora biti naivan da poveruje u ovo ... klasičan pokušaj podvale i iznude
*edited by mod Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 :lolol:pa koliko čovek mora biti naivan da poveruje u ovo ... klasičan pokušaj podvale i iznudePa posto je pekara u Borci ne bih ja to prerano otpisivao.
ordi Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 omg pa zar da ovo procitam sad kad se spremam zagrist vrucu gibu:lolol:
yolo Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 kada sam nekad davno isao na pecanje u taj kraj imao sam obicaj da ranom zorom kupujem burek i leba koji mi je trebao za ribolov. nisam imao iskustva sa zivotinjama ali mi se jednom desilo da sam u hlebu nasao komad dzaka u kome su drzali brasno. ladno im je upao u mesalicu i iskidao na delove, pa su ga ispekli zajedno sa hlebom. u tom smislu me ne bi cudilo i nesto gmazastije od toga...
Čutura Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Radoljub Mitrović: Čuo sam da je nešto kvrcnulo kada sam zagrizao burek i video da mi nešto crno viri iz usta. Bila je to gušterova glava, sa puno krvi
mire Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 dosta sam radio na terenu, u rumi specijalno...najslađi mi bio burek kod goranca, u centrua firmopisac koji mu je ispisivao bio, ah, duhovit, pa na drugim vratima pisalo "nezaposLJenima ulaz zabranjen"a na prvim gužva, vrhunski i burek, i sirnica, i zeljanica
yolo Posted August 14, 2012 Posted August 14, 2012 isprovociran forumskom diskusijom o blagodetima i mirotocivosti bureka, upravo sam doziveo ozbiljan shok. sve birajuci rute da prodjem kroz vojvode stepe i posetim svoje hodocasce iz vremena XII gimnazije, pekaru kod mite, prodjoh tamo a od pekare ni traga ni glasa. sta se fakin desilo tamo, gde se mita preselio? toliko mi se slosilo da sam odbio da se utesim u burek expressu na vr' vojvode stepe (to ni ne znam dal valja...)
Recommended Posts