Frank Pembleton Posted May 11, 2010 Posted May 11, 2010 Uplatio u Portu za mesec dana, penzija style.Cekaj jel ti ides na mesec dana ili za mesec dana?
Frank Pembleton Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Idem za mesec dana na dva meseca :lala:Ti si moj idol jbte....Ponesi medjunarodnu vozacku rentiranje kola nije skupo a koliko sam video ni voz nije losa opcija da se obidje sve sto nije pustinja....E sad sam pao u depresiju...
čekmeže Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ma šalim se čoveče ja sam niži oblik života u kapitalizmu, takoreći beskičmenjak, s platom ne mogu da se pokrijem dva meseca kući a ne u Tunisu. Ajde neko da objasni kako da dođem do neke šiše tamo a da ne prođem ko u Midnight Express-u?
Duci Simonovic Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ajde neko da objasni kako da dođem do neke šiše tamo a da ne prođem ko u Midnight Express-u?samo nadji pravo mesto za setnju i docice to samo od sebe
ToniAdams Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 (edited) pazi se samo sta ti uvaljuju.hteli neku suvu urmu upakovanu da tapnu kao shit.i taksisti bi trebali biti ok opcija. Edited May 12, 2010 by ToniAdams
Frank Pembleton Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 Ma šalim se čoveče ja sam niži oblik života u kapitalizmu, takoreći beskičmenjak, s platom ne mogu da se pokrijem dva meseca kući a ne u Tunisu. Ajde neko da objasni kako da dođem do neke šiše tamo a da ne prođem ko u Midnight Express-u?Taksisti ali verovatno ce probati da ti zavale neku sasu...Moguce i u kaficu ako te vide da cesto dolazis i volis nargilu ;)
Кристофер Лумумбо Posted May 12, 2010 Author Posted May 12, 2010 (edited) Ma šalim se čoveče ja sam niži oblik života u kapitalizmu, takoreći beskičmenjak, s platom ne mogu da se pokrijem dva meseca kući a ne u Tunisu. Ajde neko da objasni kako da dođem do neke šiše tamo a da ne prođem ko u Midnight Express-u?setaj tamo gde ima dosta ljudi. likovi prolaze pored tebe i tihim glasom porucuju da imaju to sto ti treba. nisam okusio ali su mi nekoliko puta nudili. Edited May 12, 2010 by kojot
čekmeže Posted May 12, 2010 Posted May 12, 2010 E kojote rastamane, avatar ti se u grobu okreće...Sve je to meni jasno, samo mi ne treba pandur u civilu...ovo sa taksistima sam i ja pomislio kao dobru šemu.Oće mi neko brljati po cigaretama na aerodromu?
Frank Pembleton Posted May 13, 2010 Posted May 13, 2010 E kojote rastamane, avatar ti se u grobu okreće...Sve je to meni jasno, samo mi ne treba pandur u civilu...ovo sa taksistima sam i ja pomislio kao dobru šemu.Oće mi neko brljati po cigaretama na aerodromu?Pazi realno oni su pandurska drzava samo tako, e sad to ti je ono kao sto je bilo i kod nas "na mahove".Hocu da kazem rahmetli burgibi i drustvu je Tito i njegov nacin vladanja bio "vrh"....Tako da svesni su oni sta razvija turizam.Oni ne brljaju po stvarima uopste , bar je moj utisak takav, akod ovih nasih ionako verovatno stizes u gluvo doba pa samo sisas kroz kapiju...
Frank Pembleton Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Vidim da se kod nekih agencija pojavljuju novi cenovnici, sa nizim cenama .E sad nisam obraćao pažnju na to da li je zbog aerodromske takse ili čega....Slutim da će to ići dole još tako da ko hoće da ide krajem avgusta početkom septembra može da ulovi nešto povoljnije...
El Mago Posted May 20, 2010 Posted May 20, 2010 Taksisti ali verovatno ce probati da ti zavale neku sasu...Moguce i u kaficu ako te vide da cesto dolazis i volis nargilu ;)sada se setih na kakvog taksistu sam naleteo u Tunisu, lik je sam sebe prozvao 'tuniški Šumaher', odmah se tako predstavio i trebao sam da znam šta će biti... svi voze kako hoće, a ovaj ludak još okreće volan nogama (jedna ruka mu je na menjaču i služi samo da promeni brzinu, a druga ruka naravno na prozoru), ide preko 100 km/h u gužvi, pretiče sve redom... to je bilo 2007. pitam se da li je ludak i dalje živ?
Recommended Posts