morgana Posted Friday at 13:26 Share Posted Friday at 13:26 i cg je znacajno jeftinija, osim primorskih pijaca 1 Link to comment
Dada Posted Sunday at 07:55 Share Posted Sunday at 07:55 On 31. 10. 2024. at 17:57, Eleniko said: …, Pik šunku za 999 umesto 1400 itd itd. Gde kupujes Pik sunku? Link to comment
Eleniko Posted Sunday at 08:01 Share Posted Sunday at 08:01 2 minutes ago, Dada said: Gde kupujes Pik sunku? Nisam se kompletno izrazio. Vrv misliš na onu kockastu PIK šunku u zlatnom ovitku - nije ta, niti sam je davno video bilo gde. Ovo je stišnjena šunka u crevu pa ako ti to odgovara, kupujem ili u Aromi ili u Amanu, zalomi se na sniženje za 999 umesto 1499 Link to comment
Dada Posted Sunday at 08:27 Share Posted Sunday at 08:27 22 minutes ago, Eleniko said: Nisam se kompletno izrazio. Vrv misliš na onu kockastu PIK šunku u zlatnom ovitku - nije ta, niti sam je davno video bilo gde. Ovo je stišnjena šunka u crevu pa ako ti to odgovara, kupujem ili u Aromi ili u Amanu, zalomi se na sniženje za 999 umesto 1499 Da, da, na kockastu sam mislila. Nje nigde nema vise. Uvek sam mislila da je ta stisnjena losijeg kvaliteta, ali ako nije, probacu. 1 Link to comment
Eleniko Posted Sunday at 08:29 Share Posted Sunday at 08:29 Just now, Dada said: Da, da, na kockastu sam mislila. Nje nigde nema vise. Uvek sam mislila da je ta stisnjena losijeg kvaliteta, ali ako nije, probacu. U odnosu na zlatnu jeste slabija Ali je i dalje bolja od drugih takvih 1 Link to comment
Recommended Posts