darling Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) slatke pavlake prezident ima u idei u uscu. pola litre 350 dinara. stoji u fridzu. zaledjen grilovani patlidzan koji se prodaje u maksiju nije los. tek je malo malecno gorak, al ne smeta, koristan i ukusan takav kakav je, a najpre brz. Edited February 17, 2019 by darling
Jumanji Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Bas da ne idem u Usce zbog sl.pavlake.Bezobrazluk!
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 ajd sad da teramo mak na konac jer sam u mrgud mod večeras jel se nismo odavno dogovorili da slatka pavlaka kao takva ne postoji, kao ni neutralna, da je to sve jedna te ista pavlaka
Bujodrag Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Bila u mom tinejdži društvu jedna lepuškasta devojka koju smo zvali Pavlaka. Ne sećam se više zašto ali bila je slatka.
Jumanji Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 kaze se hvala, darling [emoji4] Hahahaa a htela sam da napisem casna rec, ali sam grubo prekinuta [emoji2955] Hvala darling [emoji4] Ko zna s kim si se to dogovorio renne [emoji849] nije ista.
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 nova si, pretraži forum ja se nisam ni sa kim dogovorio ali tako su mi znalci objasnili aram, darling, banaćanin etece
Jumanji Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Pricali smo puno o njoj i pred Ng i posle, niko nije rekao da je ista, a i ne moze da bude nikako ista, evo ja kazem, za ostale ne znam [emoji4]
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 Just now, Jumanji said: Pricali smo puno o njoj i pred Ng i posle, niko nije rekao da je ista, a i ne moze da bude nikako ista, ebo ja kazem, za ostale ne znam kažem ti mlada si, dvanaest godina mi ovde divanimo i ja kažem da nije, ali znalci kažu da jeste....
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 mislim da nema više sad sve svi 365 proizvode u Polimarku
Jumanji Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 kažem ti mlada si, dvanaest godina mi ovde divanimo i ja kažem da nije, ali znalci kažu da jeste....Ajd to sto sam mlada, jesam u svakom pogledu [emoji3] ali da mi kazes da nisam znalac, posle onoliko slatkisa sto su moje ruke napravile....mislim stvarnoooo -.-
renne Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 to ti forumski znalci kažu, ne ja, ja sam na tvojoj strani, pa te pripremam na to šta će ti reći
Vapad Posted February 17, 2019 Posted February 17, 2019 (edited) 16 minutes ago, Bujodrag said: Je l' ovo onaj famozni senf? Pre neki mesec sam kupio delezov ali onaj sa semenkama celim, bas je bio dobar. A ima i Delhaize ali nije ne znam kakvo otkrovenje, senf ko senf. Edit: s u z Edited February 17, 2019 by Vapad
Recommended Posts