November 15, 20186 yr Imaš jako lepu teletinu u Merkatoru A bude i holandske teletine u većim Maxi objektima
November 15, 20186 yr Jel u merkatoru ima redovno? Nije "stize cetvrtkom, ali danas nije stigla, dodji sledece nedelje"...
November 15, 20186 yr 1 hour ago, ExicPL said: Gde u Beogradu da nadjem mesaru koja ima teletinu? Treba mi za bebu. Na Dušanovačkoj pijaci, u izdvojenoj mesari, čim pređeš pešački nadvožnjak. Na Banjičkoj pijaci poslednja mesara u nizu sa desne strane - prvi ulaz na pijacu. Od holandske teletine iz Maksija mi je nakon odstranjivanja žilica ostajalo l i d, pa tamo više i ne kupujem.
November 15, 20186 yr Teletine ima i u mesari "Romanija" na Vidikovackoj pijaci, a mislim da oni imaju i na Bezaniji jednu mesaru. Mogu da proverim, ne znam sta ti je blize.
December 1, 20186 yr E da, trazila sam danas ovu temu, pa se zablesavila usput na ko zna kojoj ..Elem.. da li negde moze da se nadje pravi onaj gusti vanila ekstrakt ili pasta, ne samo onaj kobajagi DrOetkerov? Ima li toga mozda u Lidlu?
December 6, 20186 yr ajmo opet jedan krug, možda ćemo ovog žićboa imati više sreće: gde ima fina patka da se kupi?
December 7, 20186 yr Prebukiran mi je raspored za takve avanture. Btw prošle godine sam kupio na pijaci, imam vizitku a mozda sam i broj memorisao u fontele al loše je bila očerupana pa je koža bila gruba, previše “najježena”. Al je mesište bilo za pamćenje. I maasssst! Mast je magija pa tako i krompir u njoj
December 8, 20186 yr ajmo opet jedan krug, možda ćemo ovog žićboa imati više sreće: gde ima fina patka da se kupi?Odlične patke u Hiperu u Merkatoru, 500 dinara kg, oko 2 kg su u proseku