renne Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Imaš jako lepu teletinu u Merkatoru A bude i holandske teletine u većim Maxi objektima
ExicPL Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Jel u merkatoru ima redovno? Nije "stize cetvrtkom, ali danas nije stigla, dodji sledece nedelje"...
Ras Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 1 hour ago, ExicPL said: Gde u Beogradu da nadjem mesaru koja ima teletinu? Treba mi za bebu. Na Dušanovačkoj pijaci, u izdvojenoj mesari, čim pređeš pešački nadvožnjak. Na Banjičkoj pijaci poslednja mesara u nizu sa desne strane - prvi ulaz na pijacu. Od holandske teletine iz Maksija mi je nakon odstranjivanja žilica ostajalo l i d, pa tamo više i ne kupujem.
Jumanji Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Teletine ima i u mesari "Romanija" na Vidikovackoj pijaci, a mislim da oni imaju i na Bezaniji jednu mesaru. Mogu da proverim, ne znam sta ti je blize.
*edited by mod Posted November 15, 2018 Posted November 15, 2018 Trebalo bi da ima i u halal radnji u Maksima Gorkog.
Tresko Posted November 16, 2018 Posted November 16, 2018 U Lidlu prodaju i Irish butter, taj je stvarno dobar.
Ras Posted November 17, 2018 Posted November 17, 2018 Kupio sam danas Imlekov puter u Mahiju i- jako liči na puter.
renne Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 Lindin kikiriki puter, više nego odličan, cena smešna
Jumanji Posted December 1, 2018 Posted December 1, 2018 E da, trazila sam danas ovu temu, pa se zablesavila usput na ko zna kojoj ..Elem.. da li negde moze da se nadje pravi onaj gusti vanila ekstrakt ili pasta, ne samo onaj kobajagi DrOetkerov? Ima li toga mozda u Lidlu?
maheem Posted December 6, 2018 Posted December 6, 2018 ajmo opet jedan krug, možda ćemo ovog žićboa imati više sreće: gde ima fina patka da se kupi?
maheem Posted December 7, 2018 Posted December 7, 2018 Prebukiran mi je raspored za takve avanture. Btw prošle godine sam kupio na pijaci, imam vizitku a mozda sam i broj memorisao u fontele al loše je bila očerupana pa je koža bila gruba, previše “najježena”. Al je mesište bilo za pamćenje. I maasssst! Mast je magija pa tako i krompir u njoj
renne Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 ajmo opet jedan krug, možda ćemo ovog žićboa imati više sreće: gde ima fina patka da se kupi?Odlične patke u Hiperu u Merkatoru, 500 dinara kg, oko 2 kg su u proseku
nisam ja Posted December 8, 2018 Posted December 8, 2018 Pokazaću ti ja moju odličnu patku kad dođeš danas.
Recommended Posts