gospa buba Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 a jogurt? ovaj ili ovaj? ja sam kliknula na jedan od ta dva ali su mi doneli takav u flashi.sent from bubamoto
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 minute ago, gospa buba said: ja sam kliknula na jedan od ta dva ali su mi doneli takav u flashi. sent from bubamoto probala sam taj u flaši. nije isti. želim isti.
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 (edited) Nece biti isti do recimo kraja decembra. Privremeno proizvode i pune u raznim mlekarama po Srbiji, dakle ne moz biti isto nikako. Edited November 9, 2018 by Caligula
Jumanji Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 probala sam taj u flaši. nije isti. želim isti.U flasi i terapaku nisu isti? Oo Isuse! Ja pijem Balans uglavnim, pojavio se opet. Sledecih dana moram da obidjem parohiju, zbog nabavke za slavske kolace, dakle Maxi-Vero-Metro i napokon overim zloglasni Lidl, pa cu da osmotrim situaciju sa Imlekom. Nece biti isti do recimo kraja decembra. Privremeno proizvode i pune u raznim mlekarama po Srbiji, dakle ne moz biti isto nikako. Aha, eto objasnjenja...
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 8 minutes ago, Jumanji said: U flasi i terapaku nisu isti? Oo Isuse! Ja pijem Balans uglavnim, pojavio se opet. Aha, eto objasnjenja... nisu isti. dal je zbog kartona, plastike ili zbog različitih pogona, nemam pojma. probala sam sve sa rafova, premia, šabac, subotica, imlek u plastici... svi mi smrde. taj balans jedini liči na imlek iz tetrapaka, ali od njega me boli stomak. prestala sam da ga kupujem posle desetak dana kad sam provalila da me razboljeva. pijem oko pola litra dnevno. e pa nadam se tom decembru
gospa buba Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 29 minutes ago, Caligula said: Nece biti isti do recimo kraja decembra. Privremeno proizvode i pune u raznim mlekarama po Srbiji, dakle ne moz biti isto nikako. i cute ka zaklani. da ne poverujesh
Caligula Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Pa ispada da su izracunali da ce se vratiti na staro za dovoljno kratko vreme
gospa buba Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 izrachunali da ce se vratiti na staro za dovoljno kratko vreme do sledece prilike. jadnom kad se uspostavi taj princip da to tako moze, kraja nema. ako veliki podvio rep, mali moze da se slika :(
renne Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Kupio ovaj nazovi imlekov puter, žali bože para, niđe veze
gospa buba Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 ja ne znam jedan da mogu da se setim da mi je valjao, osim tog pekabeovog, ali pre 30 godina, i secam se kragujevachke mlekare, dok je postojala, od srpskih stvari. znachi proshli vek. i sad kad moram da uzmem neshto, tipa za kolache, uvek se ischiudjavam nad mirisom i ukusom, da li to stvarno tako treba. sent from bubamoto
darling Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 koji vam je s tim maslacem. uans ju gou prezident, you never gou bek.
mraki Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 (edited) Baš čitao šta piše na Balansu, ima ga proizvedenog u Subotici, u Bosni ili u Makedoniji, verovatno je isto i sa ostalim proizvodima kojih ima, ili su eventualno neke zalihe. Prešao na neki Granice probiotski jogurt, bolji mi je sad od Balansa. Maslac retko koristim, zadnji put sam kupio Megle i bio je ok, ali slab sam ja poznavalac... Edited November 10, 2018 by mraki
renne Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 Pavlaka je iz subotice, imaju oznake pored datuma
ivy Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 e da i megle mi je super maslac,president not so much
beta Posted November 10, 2018 Posted November 10, 2018 imlekovog putera u plavom pakovanju ima u maksiju u sarajevskoj.
Recommended Posts