renne Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 jedino negde neki ostaci da se pronađu, pošto se više ne proizvodi
bradilko Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 14 minutes ago, renne said: jedino negde neki ostaci da se pronađu, pošto se više ne proizvodi to je strašno. imaš li @renne preporuku za nekog drugog proizvođača? ja koji god kupim je više sličan margarinu
Sara Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 (edited) Biser nije bio loš ali ni njega ne viđam, mi smo spali na president Ed ali da je strašno, strašno je Edited November 9, 2018 by Sara
Jumanji Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Kako se ne proizvodi??Mislite zbog trenutnih problema u Imleku i onog pozara? Ali to nece biti valjda trajno stanje, sa puterom mislim?O uzasa!Na Maxi portalu, tj online narucivanju ima ih i Imlek 200 i 125 g i Biser, e sad da li je bas tako...
renne Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 45 minutes ago, bradilko said: to je strašno. imaš li @renne preporuku za nekog drugog proizvođača? ja koji god kupim je više sličan margarinu Probaj Premia Maksijevu robnu marku
renne Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Just now, Jumanji said: Kako se ne proizvodi?? Mislite zbog trenutnih problema u Imleku i onog pozara? Ali to nece biti valjda trajno stanje, sa puterom mislim? O stasno!! Na Maxi portalu, tj online narucivanju ima ih i Imlek 200 i 125 g i Biser, e sad da li je bas tako... Pa nema gde da se proizvodi
Jumanji Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Ne znam kog je stepena steta, sve se nosim mislju nesto ne tako strasno, jer od njihovih proizvoda samo je sa puterom problem, koliko vidim, ali ocigledno da sam u zabludi...
ivy Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 (edited) steta je totalna,valjda je do zemlje izgorela fabrika. bude ga po marketima..evo trenutno ima u mojoj Idei na cosku..moram napraviti zalihe a Premia robna marka je Mlekoprodukt Zrenjanin i nije mi lep kao Imlekov jel probao neko maslac iz Lidla? Edited November 9, 2018 by ivy
renne Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Nema putera, nema čokoladnog mleka, nema voćnog jogurta...
decak Kejt Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 kod mene u Maxiju se odjednom pojavilo sve Imlekovo sto je falilo poslednjih mesec ipo, cak i puter. jedino nisam obratila paznju ima li slatke pavlake, ove biljne ne konzumiram, a President slatku pavlaku nisam cesto nalazila.
Ras Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 Nisu valjda u istim Imlekovim pogonima i ambalažu proizvodili? To bi tek bio bedak.
bradilko Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 1 hour ago, renne said: Probaj Premia Maksijevu robnu marku probaću. hvala @renne
slepa živana Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 3 hours ago, decak Kejt said: kod mene u Maxiju se odjednom pojavilo sve Imlekovo sto je falilo poslednjih mesec ipo, cak i puter. jedino nisam obratila paznju ima li slatke pavlake, ove biljne ne konzumiram, a President slatku pavlaku nisam cesto nalazila. a jogurt? ovaj ili ovaj?
decak Kejt Posted November 9, 2018 Posted November 9, 2018 bacam pogled u povratku sa posla pa javljam!
Recommended Posts