August 25, 20186 yr 8 minutes ago, darling said: mozes slobodno i okrugli celer u sofrito. Sta je okrugli celer? Koren? Sta je sofrito. Nisam nasao u maksiju.
August 25, 20186 yr 45 minutes ago, nisam ja said: Sta je okrugli celer? Koren? Sta je sofrito. Nisam nasao u maksiju. Okrugli celer je uobicajeni celer kod nas, taj koren sto kazes, ima ga svuda, upisi u guglu, vidi sliku, a sofrito je ta povrcna baza za bolonjez, luk, mrkva, celer. Slobodno kupu korenn i iseci ga na kockice, to ce biti to. Edited August 25, 20186 yr by darling
August 26, 20186 yr On 21.8.2018. at 20:31, Host said: Gde kod Kalenica? Pre rekonstrukcije je bio jedan oštrač u unutrašnjem redu kioska na strani pijace pored Njegoševe, to jest u kioscima koji su gledali ka tezgama. Nisam zagledao gde je sada, navodno je kvalitet izvedbe bio upitan, ali nemam ličnog iskustva. Pre neki dan snimih i reklamu oštrača kod Đerma, ugao Bulevara i Živka Karabiberovića.
August 30, 20186 yr jeste odlicno..ali mi se cini da je malo kasno u vremenu da ga ima jos..koliko se secam nestane ga jos u julu
August 30, 20186 yr Da da, ima ga i Rodi redovno za razliku od prethodnih godina...e sad da je odlično, jbg...pristojno da, možda i najbolje na tržištu poslednjih godina, ali daleko od nekadašnjih.
September 3, 20186 yr borodinski kruh, jel se to bese voli na forumu, donosi iz rusije i kuka kad nestane? ima u ruskoj radnji u kicevskoj 19 kod kalenica, 170 dinara. izgleda da je kicevska pod ruskom prehrambenom okupacijom, u istoj ulici je i prodavnica ruskih slatkisa.
September 3, 20186 yr Voli se što se mene ti;e. Kičevska koji broj? edit - vidim sad da je Borodinski hleb u prodavnici ruskih slatkiša Konfeta. Borodinski moram da pazarim, a slatkiši su od neke leve firme, nije ono klasično i najpoznatije. Edited September 3, 20186 yr by kobni zelaya