nisam ja Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 8 minutes ago, darling said: mozes slobodno i okrugli celer u sofrito. Sta je okrugli celer? Koren? Sta je sofrito. Nisam nasao u maksiju.
darling Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 (edited) 45 minutes ago, nisam ja said: Sta je okrugli celer? Koren? Sta je sofrito. Nisam nasao u maksiju. Okrugli celer je uobicajeni celer kod nas, taj koren sto kazes, ima ga svuda, upisi u guglu, vidi sliku, a sofrito je ta povrcna baza za bolonjez, luk, mrkva, celer. Slobodno kupu korenn i iseci ga na kockice, to ce biti to. Edited August 25, 2018 by darling
nisam ja Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Pa da al fali mi zelena za italijansku zastavu :-)
nisam ja Posted August 25, 2018 Posted August 25, 2018 Svratio sam i na pijac, nema te stabljike sad nigde. Korenaš it is.
ajgor Posted August 26, 2018 Posted August 26, 2018 On 21.8.2018. at 20:31, Host said: Gde kod Kalenica? Pre rekonstrukcije je bio jedan oštrač u unutrašnjem redu kioska na strani pijace pored Njegoševe, to jest u kioscima koji su gledali ka tezgama. Nisam zagledao gde je sada, navodno je kvalitet izvedbe bio upitan, ali nemam ličnog iskustva. Pre neki dan snimih i reklamu oštrača kod Đerma, ugao Bulevara i Živka Karabiberovića.
ivy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 samo da javim da ja jos uvek nalazim,i cudim se, Biser ovcije kiselo
ivy Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 jeste odlicno..ali mi se cini da je malo kasno u vremenu da ga ima jos..koliko se secam nestane ga jos u julu
nisam ja Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 bila kišna godina pa ima paše? lupam, nisam pratio sezonost kiselog mleka.
Barti66 Posted August 30, 2018 Posted August 30, 2018 Da da, ima ga i Rodi redovno za razliku od prethodnih godina...e sad da je odlično, jbg...pristojno da, možda i najbolje na tržištu poslednjih godina, ali daleko od nekadašnjih.
darling Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 borodinski kruh, jel se to bese voli na forumu, donosi iz rusije i kuka kad nestane? ima u ruskoj radnji u kicevskoj 19 kod kalenica, 170 dinara. izgleda da je kicevska pod ruskom prehrambenom okupacijom, u istoj ulici je i prodavnica ruskih slatkisa.
kobni zelaya Posted September 3, 2018 Posted September 3, 2018 (edited) Voli se što se mene ti;e. Kičevska koji broj? edit - vidim sad da je Borodinski hleb u prodavnici ruskih slatkiša Konfeta. Borodinski moram da pazarim, a slatkiši su od neke leve firme, nije ono klasično i najpoznatije. Edited September 3, 2018 by kobni zelaya
Recommended Posts