cmrlj Posted December 8, 2017 Posted December 8, 2017 ima na onom adventu na trgu republike u kraku koji vodi ka obilicevom vencu neki francuski sirevi da se kupe. ima i mandulata raznih na susednoj tezgi, i sa mandulama i bez.
InvisibleLight Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Ne znam na kom topiku pitati: sta bi bio na nasem trzistu ekvivalent 'heavy cream'-u? I gde ima da se kupi?
cmrlj Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 16 hours ago, Host said: Hvala dobri ljudi. Sad jos da smislim sta cu za tortu sta ce ti torta, jedi meso
cmrlj Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 11 minutes ago, InvisibleLight said: Ne znam na kom topiku pitati: sta bi bio na nasem trzistu ekvivalent 'heavy cream'-u? I gde ima da se kupi? mlecna slatka pavlaka. ima svuda.
InvisibleLight Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 33 minutes ago, cmrlj said: mlecna slatka pavlaka. ima svuda. a to, super, hvala avokao 209 d u ideama, pa da se rabi maksimalno, namazi, sladoled, a za heavy cream corba je u pitanju..:)
Mr.Mxyzptlk Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 gde ima da se kupi najobicnija plasticna ambalaza za puter? nema gde nisam trazio po ovim velikim marketima
gospa buba Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 pa plastichne prodavnice po pijacama. uvek sam se pitala ko to kupuje ^_^sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 gde ima da se kupi najobicnija plasticna ambalaza za puter? nema gde nisam trazio po ovim velikim marketimaOne providne u koje ti pakuju , recimo, kuvano u maxiju?To ima u plastičarama...
gospa buba Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 ne te, nego namenska posuda za puter. dizajnerska -_-sent from bubamoto
Frank Pembleton Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 A za kuću, ono što izgleda kao "prevrnuta" posuda . Pa je poklopac dubok, a posuda na kojoj stoji kocka je tacna?Eee to ima u... Isto plastičari......xxx ....
renne Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 ja pre sto godina kupiJo jednu takovu u home centru, ima na poklopcu i nož, evo je živa i dan danas
James Marshall Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Treba mi manjerka. Da može da se ponese na posao klopa, da ima poklopac koji će onemogućiti da se to prospe a da je od metala pa da se onda u toj istoj posudi može i podgrijati. Je li viđao neko nešto na tu temu?
renne Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Ima u metalčevim prodavnicama, ima u Zemunu kod Madlenijanuma
James Marshall Posted December 9, 2017 Posted December 9, 2017 Kapirao sam da ima u njihovim radnjama, nego mi baš jednu ukinuše skoro preko puta posla. One što im se poklopac zatvara na one kao šnale, ko što ima na onim fensi pivima (poput Grolša)
Recommended Posts